Lav mad som på Gemyse i Tivoli

Ny kogebog giver dig mulighed for at eksperimentere med Gemyses retter derhjemme.

© Lasse Salling

“Gemyse – havens grønt året rundt”

… er navnet på den nye kogebog, som er spækket med opskrifter fra Tivolis Gemyse. Opskrifterne er udviklet af Mette Dahlgaard, der er gastronomisk chef på Gemyse.

Opskrifterne kredser om det grønne, men både fisk og kød indgår. Videre er der et kapitel med opskrifter fra det søde køkken.

Mette Dahlgaard opfordrer til at lege med maden og tilpasse opskrifterne som man ønsker:

– God mad kræver lyst, lidt tid og nysgerrighed. Find dit indre legebarn. Det er tilladt at snyde, springe over, hvor gærdet er lavest. Men lad råvarerne være det, de er, og se godt ud imens.

Kogebogen udkommer d. 23. maj med en vejl. udsalgspris på 249,95 kr.

© Flemming Gernyx