© FoodScene

Kom med bag kulissen hos nogle af Nordens bedste restauranter

Ny app giver dig eksklusiv adgang til køkkenerne hos de bedste restauranter i Norden.

En ny madkultur

Med håb om en ny restaurant- og madkultur i Norden er appen FoodScene blevet lanceret. I stedet for at være en anmeldelse-baseret app, fokuserer den i stedet på dybdegående portrætter af den enkelte restaurant.

Adam & Albin (Stockholm, Sverige)

© FoodScene

– Vi vil vise den nordiske mad på en helt ny måde – og danne et samlet billede af en ny nordisk madkultur, der har sat dagsorden internationalt, men bliver ved med at rykke sig. Det fortjener både gæster, turister, og de kokke, der knokler for at skabe noget særligt, forklarer Moussa Mchangama, CMO i FoodScene.

Stedsans in the Woods (Hyltebruk, Sverige)

© FoodScene

Populære restauranter er repræsenteret

Du kan skaffe dig en gratis version, hvor det er muligt at søge mellem restauranterne og finde korte portrætter. Men du kan også få en abonnements-version, hvor du får adgang til de fulde portrætter, artikler skrevet af Nordens største mad-influencers og invitationer til unikke madoplevelser.

Mange Nordiske restauranter er allerede repræsenteret, blandt andet Kadeau, Hærværk, Nemesis, Substans og Geranium. Nye restauranter og destinationer tilføres hver måned, så app’en hele tiden er opdateret.

Læs mere om appen her.