Studio
© Studio

Restaurant Studio flytter til Carlsberg Byen

Den københavnske restaurant Studio genåbner den 23. november i helt nye lokaler i Carlsberg Byen.

Carlsberg Byen bliver en toprestaurant rigere, når den anmelderroste Studio genåbner på Ottilia Jacobsens Plads den 23. november.

Studio har siden 2013 været en del af The Standard-komplekset på havnefronten i København, men siden årsskiftet har restauranten været på udkig efter et nyt hjem. Det er nu blevet fundet i form af helt nye lokaler i centrum af Carlsberg Byen.

Køkkenchef og medejer Christoffer Sørensen.

© Studio
Studio
© Studio

Spændt på næste kapitel

Det bliver den 31-årige køkkenchef Christoffer Sørensen, der skal stå i front for at gøre Studio til et kulnarisk fyrtårn på sin nye placering. Han tiltrådte stillingen som køkkenchef i maj 2021, og samme år modtog han både Michelin-guidens ’Young Chef Award’ og White Guides pris som ’Årets Unge Kokketalent’.

”Det er meget privilegeret at få lov til at indrette sin egen drømmerestaurant helt fra bunden. Det var stort for mig at blive køkkenchef for første gang sidste år, men det her er lige skridtet videre. Det er alle kokkes drøm at få deres helt eget sted, og jeg er vildt spændt på det næste kapitel,” siger Christoffer Sørensen, der er medejer af STUDIO i partnerskab med Merete Holst og Dorte Østergaard, som ejer LOCA Gruppen.

Bæredygtig hele vejen rundt

Hos ejerne bag Studio forlyder det, at de ikke kun går op i bæredygtighed på tallerkenen, men at ordentlige medarbejderforhold også er en mærkesag. Som et modsvar til det stigende fokus på de stærkt kritisable forhold i restaurationsbranchen, har LOCA Gruppen udarbejdet et manifesto, hvori gruppen forpligter sig på at drive restaurant på en måde, der er bæredygtig for både mennesker, kloden og økonomien.

”Hvis restaurationsbranchen for alvor skal være bæredygtig, så skal vi som restauratører ramme den tredobbelte bundlinje – for intet er bæredygtigt, hvis det vi laver, ikke holder vand i forhold til både miljø, økonomi og menneskerne omkring os. Det gælder også på topniveau. Man skal kunne lave topgastronomi uden at ødelægge sig selv eller personalet i processen,” siger Dorte Juhl Østergaard, CCO og Head of Sustainability i LOCA Gruppen.

LOCA står udover Studio også bag restauranterne Almanak i Operaen, Mission Green og RADIO på Frederiksberg.

Studio
© Studio

En menu hos Studio koster 1500 kr., og du kan allerede nu booke bord og sikre dig en plads, når restauranten genåbner i Carlsberg Byen.

LÆS OGSÅ