Nyt projekt i Dubai hylder europæiske oplevelser

Med koralrev som udsigt i en flydende villa lokaliseret i Dubai's krystalblå vand.

Klimakontrollerede gader

The Heart of Europe er navnet på ejendomsprojektet i Dubai og er en hyldest til de bedste europæiske oplevelser. Dette er samlet i en hidtil udset feriebolig destination bestående af seks øer, der er en del af verdens ø-havet ud for Dubai’s kystlinje.

Disse seks øer repræsenterer Sverige, Tyskland, St. Petersborg, Schweitz og Centrale Europa og tilbyder oplevelser, der aldrig er set før, inklusiv verdens første kunstigt klimakontrollede gader med regnvejr. The Heart of Europe, som har danske investorer, spænder over hoteller, luksus strandpaladser, flydende undervandsboliger og sommerhuse - alt sammen i det reneste luksus.

Sweden Beach Palace
© The Heart of Europe
Sweden Palace Interior
© The Heart of Europe

Flydende luksus

Ejendomsprojektet kan kategoriseres som ét af verdens vildeste af slagsen. Projektets flydende undervandsboliger med panoramavinduer under vand er pakket ind i det reneste luksus og nyeste teknologi, der sikrer miljøvenlig energi.

Med alt hvad hjertet kan begære og mere til, forventes det at projektet ikke alene bliver en ferie destination, men også en kæmpe turistattraktion.

Det hele udvikles af Kleindienst Group og forventes at være færdigt i 2020. Du kan læse mere om projektet her.

Floating Seahorse
© The Heart of Europe
Floating Seahorse
© The Heart of Europe