Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Når poolen tager en bid af himlen

Dette er et af verdens fem flotteste udsigtspunkter. Punktum. Poolen er arkitekttegnet, men overraskende placeret midt i alpeidyllen på Hotel Villa Honegg i Schweiz.

Jordens mest bjergtagende dukkert

© Hotel Villa Honegg

Det femstjernede hotel Villa Honegg er et fuldstændigt overlegent etablissement i de schweiziske alper. Det er placeret næsten en kilometer over havoverfladen ved Lucerne-søen og med en dramatisk og åndeløs panoramaudsigt over bjergkæden Bürgenstock.

Jestico + Whiles er de engelske arkitekter bag hotellets interiør og pool-områder. Hotellet blev oprindeligt bygget i skandinavisk, gustaviansk stil i 1905, men har fået den vildeste opgradering af London-arkitekterne.

Hotellet karakteriseres som 'Five Star Superior', og der er intet at komme efter. Hver af de 23 suiter er indrettet i eksklusiv, moderne stil, og den helt vanvittigt lækre pool på toppen flyder nærmest sammen med bjergkæden.

Se mere af den dånende flotte indretning her

Denne udsigt fra hotellets spa-pool er 'once in a lifetime', både fordi oplevelsen sikkert er meget dyr, men også fordi man simpelt hen ikke får sådan et vue iført badetøj igen.

Relaterede Artikler