Luksus-rejser - hvis penge ikke betød noget

Drømmer du om safari i 12 forskellige lande eller en uge på din helt egen tropiske ø? Vi garanterer at drømmene flyver, når vi giver dig 10 af verdens dyreste luksus-rejser.

Besøg Indiens mest spektakulære paladser

Amperstand Travel giver dig mulighed for at besøge tre af Indiens mest spektakulære paladser: Lake Palace i Udaipur (ses på billedet), Umaid Bhawan Palace i Jodhpur og Rambagh Palace i Jaipur. Turen indeholer tre nætter på hvert palads – du kan enten have dem alle for dig selv eller invitere 120 af dine venner eller familie. The King of the Castle-pakken koster omkring 11.411.000 kroner.

Se verdens vidundere fra privat jetfly

Fra de fantastiske inkaruiner i Peru og det berømte operahus i Sydney til Påskeøens uforglemmelige stenstatuer og Istanbuls imponerende monument. Oplev verdenens mest ikoniske og enestående vidundere på 28 dage fra et privat jetfly. En 28 dages tur koster fra omkring 740.000 kroner per person via Full Circle Travel.

Tag på safari i 12 forskellige lande

The Journey to Nature’s Edge er uden tvivl en once in a lifetime oplevelse, der tilbyder rejsende mulighed for at opleve 12 forskellige lande og 18 af verdens mest truede dyrearter på 111 dage. På turen får du blandt andet mulighed for at spotte hvide næsehorn fra en helikopter i Kenya, lede efter tigere i Indien, se polarbjørne i Arktis og svømme med kæmpe havskildpadder på Galápagosøerne. Rejsen koster 6.820.200 kroner via Natural Worlds Safaris.

Romantisk luksus i særklasse

Drømmer du om at ankomme til dit rejsemål i bedste aktionfilm-stil? Så skal du booke From Parrot Cay With Love-pakken via Como group. På denne rejse vil din partner og dig blive hentet i privat jetfly på en destination af eget valg og fløjet til Turks- og Caicosøerne i Caribien. Derefter bliver I hentet af en 50 meter lang yacht med eget fitnessrum, biograf og vinkælder, hvor i skal på et 5 dages cruise og til sidst skal I nyde fem nætter i modedesigneren Donna Karans hjem på Parrot Cay. Denne ekstraordinære rejse koster omkring 3.370.000 per par for 10 dage.

Eventyr til verdens ende

Få en oplevelse ud over det sædvanlige med Full Circle Travel, der tager dig med til Whichaway Camp i Antarktis for at udforske den imponerende Sydpol. Oplev store kolonier af kejserpingviner, stå på kite ski, udforsk smukke isgrotter og slap af i de hyggelige sove-kapsler. Turen koster 485.000 per person for ni dage.

Ekstraordinær luksus i alperne

I de østrigske alper ligger det luksuriøse og ekstravagante Charlet N, som er verdens dyreste chalet og koster ca. 2.528.000 kroner per uge. Charlet N har egen biograf, personlig kok og chauffør og et fantastisk spa-område beliggende i hele kælderetagen.

Lej din egen ø i Stillehavet

Manden bag Red Bull ejer denne fantastiske ø, Laucala, som er et eksklusivt ferieparadis i Fijis øhav. Dette tropiske tilflugtssted tilbyder et smukt og varieret landskab med hvide sandstrande, laguner med turkisfarvet vand, endeløs regnskov og vulkanske bjerge. Øen kan rumme 72 personer og koster ca. 7.289.000 kroner for en uge. Læs mere her.

Bo på alle Amans luksuriøse hoteller

Aman Group ejer nogle af verdens mest unikke og luksuriøse hoteller (Aman Tokyo ses på billedet), og med The Year at Aman-pakken får du mulighed for at overnatte på dem alle i løbet af et helt år. Så bliver det vist ikke mere overdådigt! Der er 31 hoteller i alt, hvilket giver omkring 12 nætter på hvert hotel. Det er selvfølgelig også muligt at skræddersy din rejse - så hvis du vil bruge længere tid på at kigge på templer i Bhutan eller ved Galle Fort på Sri Lanka, så bare sig til. Et år på Amans hoteller koster fra omkring 1.950.577 kroner per person via. Ampersand Travel.

Lej en romantisk mineby

Dunton Hot Springs er en romantisk, gammel mineby i Colorado, der tilbyder håndhuggede bjælkehytter, udsøgt mad i den hyggelige saloon, vandreture af skjulte stier, rideture på hesteryg og afslapning i de varme kilder. Eksklusiv leje af hele Dunton Hot Springs koster omkring 1.004.000 kroner om ugen (44 mand) via Full Circle Travel.

Rejs jorden rundt på to år

Det britiske site Very First To har sammensat en fantastisk rejse til svimlende 8.600.000 kroner, som giver dig mulighed for at besøge 962 steder rundt omkring i verden på to år. På rejsen vil du opleve ubeskriveligt meget verdensarv, såsom Taj Mahal, Grand Canyon, pyramiderne i Giza, Vatikanet, Stonehenge, Machu Piccu osv. Listen er længere end lang. Derudover kommer hele rejsen selvfølgelig til at foregå så luksuriøst som muligt med business class-biletter og de fineste hoteller.

LÆS OGSÅ 21 forslag til rejsedestinationer i Europa.