© Henn Na Hotel

Fremtidens hotel-receptionist er en robot

På dette nyåbnede hotel i Japan er det både robotter, der byder dig velkommen ved skranken og hjælper dig med bagagen. Kom med indenfor hos Henn Na Hotel.

Henn Na Hotel, som på dansk betyder ”Det Underlige Hotel” lever i høj grad op til navnet. Her har man fundet på en genial måde at holde udgifterne nede på, og robotter er nu det nye personale. Bag indtjeknings-skranken sidder forskellige receptionist-robotter, og når du henvender dig, vil de svare med en varm og venlig stemme.

Læs også: De vildeste hotelpool i verden.

Når du har brug for hjælp til din bagage, vil en robot naturligvis være behjælpelig med at bære den op til en af de 144 minimalistisk indrettede værelser, og den hjælper også gerne med at sikre dine værdigenstande i en af hotellets sikkerhedsbokse.

Læs også: Her er de smukkeste rejsebilleder i verden.

Nøgler eksisterer ikke på Henn Na Hotel, men gæster kan låse deres værelsesdøre op ved hjælp af et system til ansigtsgenkendelse.

Derudover er der opsat et særligt ventilationssystem i hotellet, som ved hjælp af gæsternes kropsvarme både kan opvarme og nedkøle et rum. På den måde kan hotellet altså minimere dets udgifter og samtidig være miljøbevidste.

Du kan læse mere om Henn Na Hotel på deres hjemmeside.

Læs også: Japansk zen.