SP34-Apartments
© Brøchner Hotels

Eksklusivt smugkig: Se de nye SP34 Apartments

Vi har som de første fået et kig indenfor på Brøchner Hotels nye hotellejligheds-koncept i centrum af København.

Vi er gået efter at skabe atmosfæren af en ægte københavner-lejlighed. — Mette Brøchner-Mortensen

Skræddersyede designløsninger, snedkerkøkkener og de ikoniske SP34 sengegavle i ny stærk farve. Den 18. oktober åbner Brøchner Hotel deres nye hotellejligheds-koncept SP34 Apartments i latinerkvarteret i København.

Her kan gæster se frem til et hjemligt ophold i lækre, luksuriøse og designbevidste rammer.

— Vi vil gerne skabe fornemmelsen af et hjem. Når man træder ind ad døren, skal man gerne få følelsen af, at her er hjemligt og rart at være. Vi er gået efter at skabe atmosfæren af en ægte københavner-lejlighed, og man skal gerne flytte ind og føle sig som københavner fra day one, fortæller Mette Brøchner-Mortensen, mens hun viser os rundt i de nye lejligheder.

Hun og hendes mand Søren Brøchner-Mortensen ejer Brøchner Hotels og sammen har de været drivkraften bag håndværket, designet og indretningen af SP34 Apartments.

SP34 Apartments

De ikoniske SP34 sengegavle fra Hekabe er oprindeligt specialdesignet til Hotel SP34. På det nye lejlighedshotel går de igen, men nu i en ny, stærk blå farve.

© Brøchner Hotels

Luksushotel med hjemlig følelse

De nye hotellejligheder er placeret i en rød murstensbygning fra 1906 med originale kanapper, altaner og vinduer og med udsigt til Ørstedsparken. I nabobygningen ligger Brøchner Hotels’ prisvindende designhotel SP34, og det giver en unik mulighed for at tilbyde lejlighedsgæsterne samme komfort og faciliteter, som hotelgæsterne nyder godt af.

— Her får du alle luksuselementerne fra et hotel samtidig med, at det har homeyness. Værtsskabet er vigtigt for os, og vi har gjort meget ud af at skabe nogle omgivelser, der kan give følelsen af hjem. Typisk får du en kode og lukker dig selv ind i en hotellejlighed, men her er der nogen, der byder der velkommen, og der er liv i lobbyen, når man ankommer, siger Mette.

Hun fortæller, at alle gæster i deres lejligheder får en særlig guide med tips og gode råd til byen. Her er også en kogebog, der er særligt udviklet til SP34 Apartments af ansatte hos Brøchner Hotels, og som kun består af retter, som det er let at skabe i lejlighedernes egetræskøkkener. Derudover har alle gæster fri afgang til fitnessrum, urban terrasse og fyraftensvin på husets regning.

SP34 Apartments

SP34 Apartments bruger afdæmpede farver og der er ingen kunst på væggene. Det giver en ro, mens designløsninger og kreative detaljer som voluminøse vaser fra Villa Collection og gulvlange gardiner fra Merkur er med til at skabe liv.

© Brøchner Hotels
SP34 Apartments

Der er ikke de samme elementer eller møbler i alle rum. Hver lejlighed er unik. Det er også med til at gøre det til en ny oplevelse hver gang for tilbagevendende gæster.

© Brøchner Hotels

Fleksible løsninger

Alle lejlighederne har fokus på funktionalitet og fleksibilitet således, at møbler kan flyttes rundt, og man kan indrette lejligheden efter behov under sit ophold. For eksempel kan sengebordet fra Toke Lauridsen også bruges som taburet og blive til en ekstra siddeplads ved spisebordet. Samme designer står også bag de såkaldte vinduesborde, der giver vindueskarmene en dobbeltfunktion som sidde- eller arbejdsplads. Og sofaen, der er specialdesignet af Hekabe, har en tredobbelt funktion og fungerer også som både seng og arbejdsplads.

— Der er tallerkener og glas til seks personer i lejlighederne, men vi har ikke møbleret med et stort spisebord og en masse stole. I stedet har vi lavet fleksible løsninger og gjort det muligt for vores gæster at skabe sig et lille hjem, hvor der er plads til at have gæster på besøg ved at udnytte taburet, sofa og vindueskarme. Alle rum er forskellige og kan noget hver især, sige Mette.

SP34 Apartments

Hekabe har specialdesignet sofaen, der også kan fungere som både seng og arbejdsplads.

© Brøchner Hotels
SP34 Apartments
© Brøchner Hotels

Specialfremstillet sofa

Da Mette bliver spurgt om, hvilken af de specialdesignede løsninger, der er den mest geniale, er hun ikke i tvivl.

— Jeg er meget begejstret for vores sofa, som både er sofa, sovebriks og arbejdsplads. Det er altid svært at tænke ekstra-opredning ind i et hotelværelse, og det vil typisk være en ekstra seng, der skal stilles ind. Her er den i rummet, og house keeping skal ikke slæbe den frem og tilbage. Og så er det en høj sofa med faste hynder, så man sidder godt i den og kan sagtens arbejde eller spise ved bordet fra den, siger Mette, og fortsætter:

— Sofaen og stoffet er inspireret af Børge Mogensen sofaen, men i en opgraderet version og med nye funktioner. Jeg kunne godt forestille mig, at man kommer til at se den i private hjem om nogle år.

Alt det gode fra SP34

Udover den ternede sofa i blå og grønlige toner, er der kun afdæmpede farver i lejlighederne. Rummene er holdt i de samme toner som Hotel SP34, der har vundet op til flere internationale designpriser.

— Lejlighedshotellet er SP34 version 2.0. Bygningen er helt sin egen, men man kan stadig se vores DNA. Vi ville gerne tage alt det gode fra SP34 og give det et nøk op.

Udover samme farvepalette, går SP34s custom-made sengegærde også igen – dog i en ny blå farve – ligesom de har benyttet sig af flere af de samme designere og håndværkere til at indrette de nye lejligheder. Blandt andet er sengelamperne fra svenske Rubn, som Brøchner Hotels har arbejdet med før.

SP34 Apartments
© Brøchner Hotels
SP34 Apartments
© Brøchner Hotels

Book allerede nu

SP34 Apartments består af fem etager med i alt 26 lejligheder, der varierer i størrelse fra de mindre studio apartments til den helt store penthouse øverst oppe på hele 60 kvadratmeter.

SP34 Apartments åbner efter planen 18. oktober. Det er allerede nu muligt at booke sig ind. Læs mere på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ