tivoli nimb wellness spa
© Nimb Hotel

Nimb Wellness er en oase midt i storbyen

Nimb Wellness slår dørerne op for et sandt wellness-paradis, der favner den ypperste luksus og alt det bedste fra Østen.

En oase midt i byen

Nimb Wellness er en oase af zen og afslapning, der giver en værdsat pause fra Københavns stress og jag. Wellness-centret er holdt i samme eksklusive stil som Nimb Hotel, hvor der er en klar inspiration fra den særlige mauriske stil.

René Jesper Thomsen, der står bag den spektakulære indretning, har hentet inspiration fra hoteller verden over, hvorfra han har håndplukket det bedste til den nye Nimbs nye wellness-oase. René har formået at kombinere det praktiske og brugbare med det helt unikke, hvor den særlige stil, der er på Nimb, fungerer utroligt godt i et wellness-område.

tivoli nimb wellness spa
© Nimb Hotel

Wellness i topprioritet

I wellness-området er selvforkælelse og luksus absolut topprioritet, da det skal være en nydelse at komme i Nimb Wellness uanset, om programmet byder på en beroligende ansigtsmaske eller sveddryppende træning.

Denne vision går igen gennem hele området, hvor selv fitness-afdelingen virker luksuriøst. Afdelingen er udstyret med de nyeste træningsmaskiner og plads til løsvægte og funktionstræning. Der er sågar et rum til cardio-træning, der er opvarmet til 34 graders varme.

Udover den imponerende fitness-afdeling byder Nimb Wellness også på marokkansk hamam, en treatment-afdeling og en relaxation lounge, hvor ambitionen om at kunne måle sig med verdens bedst wellness-oplevelser absolut er en succes.

tivoli nimb wellness spa
© Nimb Hotel

Rooftop-pool og guldkort

For 2.500 kr. om måneden får man som Nimb Club-medlem ikke bare fri adgang til de mange faciliteter hos Nimb Wellness. Man får også guldkort til Tivoli og adgang til Nimb Roof, der er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Derudover er der fri adgang til Nimb Wellness for Nimbs gæster.

Det er også muligt for gæster udefra at bestille skønheds- og velværebehandlinger hos Nimb Wellness, hvor man kan tilkøbe adgang til det eftertragtede hamam og relaxation-area.

Gæster udefra kan dog også købe adgang til spaen og de lækre behandlinger.

tivoli nimb wellness spa
© Nimb Hotel
tivoli nimb wellness spa
© Nimb Hotel