Madklubbens pizza-koncept åbner 4. restaurant på kun 10 måneder

Har du prøvet det populære koncept?

Vokseværk

Madklubben udvidede for kun 10 måneder siden med et pizzakoncept, Frankies, som har vist vig at være særdeles populært.

Den første restaurant åbnede på Østerbro, og fik hurtigt en søster på Nørrebro. Herefter åbnede Frankies i Aarhus og nu er endnu en lokation tilføjet: Frankiesberg, som de selv kalder den, lige ved Frederiksbergs Runddel.

Konceptet

Hos Frankies får du lækre pizzaer, der med vilje ikke lægger sig op ad de klassiske pizza-dogmer, men er helt deres egne. Du kan bestille de helt klassiske pizzaer, eller de mere vovede versioner med ananaschutney, konfiterede hvidløg eller gedeost og det kan klart anbefales at tilføje burrata som add-on.

Oplevelsen er ikke fuldendt, hvis du ikke har prøvet deres dessert-calzone, der er proppet med nutella, saltet mascapone, knuste Oreos og ristede hasselnødder. Vulgært og over the top - men også helt fantastisk lækkert og syndig på den helt rigtige måde.

Frankies er med deres all inclusive-koncept perfekt til en glad aften ude, hvor du spiser al den pizza du kan, drikker al den vin og alle de cocktails du kan på 1,5 time.

En del af succesen (udover de lækre pizzaer og all inclusive-konceptet) kan desuden tilskrives et klog brug af Instagram. Alt i indretningen og måden maden serveres på, er udtænkt til at være visuelt lækkert og Instagram-værdigt - ligesom kendte influenter inviteres ind og laver Månedens Pizza til menukortet - lige nu kan du sætte tænderne i Lars Hjortshøjs Lars-Lars pizza, hvis du besøger Frankies. Menukortet er det samme, uanset hvilken af de 4 restauranter, du vælger at besøge.

Hos Frankies kan man også, på ellers klassisk amerikansk vis, købe merchandice og iklæde sig Frankies logo og budskaber.