Kom til årets største ostefestival

Gå på opdagelse i ostens verden.

© Getty Images

Ostede festligheder

Hvordan produceres ost egentlig på et dansk mejeri? Og hvilke oste er bedst i lækre retter i vintersæsonen?

Sådanne spørgsmål kan du få svar på, når Mejeriforeningen og ostekulturkampagnen Ost & ko afholder en landsdækkende ostefestival for alle os, der elsker ost.

Fra den 7. til 15. november kan du få et helt unikt kendskab til ostens mange dimensioner under tilpassede omstændigheder grundet covid-19, og der vil både være onlinebegivenheder og små eksklusive events med dansk ost i centrum.

© Ost&Ko

Cremede, skimlede, sprøde og smagfulde events over hele landet

Ostefestivalen skydes stærkt i gang. Den 7. november uddeles nemlig den eftertragtede Gourmetpris i Timm Vladimirs Køkken på Amager.

Samme dag kan du også spille Ostebanko, hvor Timm Vladimir og Gastromand udlodder vilde oste-præmier, og der smages på de bedste danske oste.

– Vi har tænkt ud af boksen og koncentreret os om at skabe nogle mindre arrangementer over hele landet, så danskerne kan komme ud på nogle corona-sikrede oplevelser, selvom vi står i en vanskelig tid. Det er skønt at kunne sætte pris på de verdensberømte danske oste, som er faste deltagere i mange danske hjem, fortæller Lars Witt, Senior Marketing Manager i Mejeriforeningen.

Det fulde osteprogram kan du se her og læse meget mere.