Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kom med til eventyrlige filmaftener i Tivoli

Juli i Tivoli er lig med søndage i det fri. Tag picnickurven og familien under armen, og nyd en aften i selskab med de helt store stjerner i storslåede film på storskærm.

© Universal Pictures

Tilbring et par timer med Lady Gaga, Maryl Streep og Reneé Zellweger i Tivoli

Hvad er mere eventyrligt end en aften i skæret af Tivolis ekstravagante lysinstallationer kombineret med duften af popcorn og lyden af glade mennesker, der er kommet for at hygge sig?

Dét skulle da lige være muligheden for at leve sig ind i en verden, hvor livets op- og nedture kan betragtes på sikker afstand, og hvor du kan gennemgå hele følelsesregistret i en solidarisk forsamling.

De fire søndage i juli kan du komme til filmaften i Tivoli, der allerede har sat fire storslåede film på programmet.

De følgende søndage i juli kan du se disse film på Plænen i Tivoli:

  • 7 . juli kl. 20-22: ”Crazy Rich Asians”
  • 14 . juli kl. 20-22: “A Star Is Born”
  • 21 . juli kl. 20-22: “Mamma Mia! Here We Go Again”
  • 28 . juli kl. 20-22: ”Bridget Jones’ Dagbog”

LÆS OGSÅ: Nyt hotel i Tivoli er tegnet af BIG.

Tivoli forsamling

© Tivoli / Rasmus B. S. Hansen

Walk in bio

Hvis du har lyst til at se en af de fire film, som bliver vist i Tivoli hen over sommeren, så kan du, efter indgangen til Tivoli er betalt, ganske gratis slå dig ned på plænen og nyde forestillingen. Det kan du gøre sammen med alle de andre, der også har lyst til at opleve en film i eventyrlige omgivelser.

Du er velkommen til at medbringe picnickurven, så du sammen med familie og venner kan nyde en bid mad, mens I lader jer leve ind i en verden af musik, hårde beslutninger og dilemmaer eller smukke livsbekræftende øjeblikke.

Tivoli tulipaner

© Tivoli / Christoffer Anias Sandager

Relaterede Artikler