Se film under åben himmel i Tivoli

Tag picnickurven og familien under armen og nyd en aften i selskab med de helt store stjerner i en række filmklassikere på storskærm.

Film under åben himmel i Tivoli
© Tivoli

En filmaften udover det sædvanlige

Hvad er mere eventyrligt end en aften i skæret af Tivolis ekstravagante lysinstallationer kombineret med duften af popcorn og lyden af glade mennesker, der er kommet for at hygge sig?

Dét skulle da lige være muligheden for at leve sig ind i en verden, hvor livets op- og nedture kan betragtes på sikker afstand, og hvor du kan gennemgå hele følelsesregistret i en solidarisk forsamling.

Og lige netop det har du mulighed for de næste fire søndage i juli, hvor Tivoli gentager sidste års succes, "film under åben himmel."

Romantiske og prisvindende film

Den nye tradition skydes i gang med girlpower-filmen Bridesmaids, og Tivoligæsterne kan se frem til at se eller gense The Greatest Showman, den oscarvindende La La Land og historien om Bohemian Rhapsody, hvor Rami Malek, i rollen som Fredie Mercury, blev belønnet med en Oscar.

Program for filmaftenerne:
05.07: Bridesmaids
12.07: The Greatest Showman
19.07: La La Land
26.07: Bohemian Rhapsody

Film under åben himmel er ganske gratis og kræver blot, at man har betalt entréen til Tivoli. Alle film starter klokken 20.00, når Rådhusklokkerne ringer.

LÆS OGSÅ: Nyt hotel i Tivoli er tegnet af BIG.

Tivoli forsamling
© Tivoli / Rasmus B. S. Hansen

Walk in bio

Hvis du har lyst til at se en af de fire film, som bliver vist i Tivoli hen over sommeren, så kan du, efter indgangen til Tivoli er betalt, ganske gratis slå dig ned på plænen og nyde forestillingen. Det kan du gøre sammen med alle de andre, der også har lyst til at opleve en film i eventyrlige omgivelser.

Du er velkommen til at medbringe picnickurven, så du sammen med familie og venner kan nyde en bid mad, mens I lader jer leve ind i en verden af musik, hårde beslutninger og dilemmaer eller smukke livsbekræftende øjeblikke.

Tivoli tulipaner
© Tivoli / Christoffer Anias Sandager