Oplev IKEAs nye, verdensomspændende festival

IKEA inviterer til en global 24-timers festival fyldt med kunstneriske indslag. Læs med her og find ud af, hvad du på dagen kan se, høre og smage.

Fysiske og digitale indslag

Den 16. september afholder IKEA deres første festival nogensinde. Festivalen er en hyldest til hjemmet, der især har fået en stor betydning for os under Corona-pandemien.

Festivalen kræver ingen tilmelding og er gratis. Den kan både opleves digitalt, hvor der vil blive præsenteret flere digitale indslag fra hele verden, mens den også kan opleves fysisk i IKEAs fem danske varehuse. Her vil der på dagen mellem kl. 16.00 og 20.00 være mulighed for både at nyde en burger-menu samt at høre forfatterforedrag og DJ’s.

© IKEA

Oplev internationale stjerner

Til festivalen kan du opleve alt fra kunstnere som den egyptiske DJ og musiker ZULI til den svenske atlet og OL-guldvinder Caroline Klüft og den britiske designer Ilse Crawford.

Fra Danmark er intet mindre end sangerinden bag megahits som "Lean On" og "Final Song" MØ repræsenteret. Du kan komme helt tæt på MØ ved en intimkoncert i hendes eget hjem, som bliver vist online og kan streames efterfølgende.

Derudover får interørdesignfans rig mulighed for at se, hvordan designere fra hele verden indretter deres private hjem og kan lade sig inspirere af dette.

Du kan deltage i festivalen via linket ikea.com/festival