En udstilling, der spiller på alle menneskelige sanser

Kunstneren Ursula Nistrups kommende soloudstilling er i form af en levenede scenografi, der spiller på alle menneskelige sanser.

Udstilling: From The Pink Sand
© From The Pink Sand (2018)

"From The Pink Sand"

...er navnet på Ursula Nistrups kommende soloudstilling. Her har Ursula hele 6 rum til rådighed - hvor kunstneren udfolder sin artistiske vision - fordelt på Kunsthal Århus og Holstebro Kunstmuseum. Med en levende scenografi, der spiller på alle de menneskelige sanser, er ønsket at skabe en tværæstetisk udstilling. Udstillingen tager afsæt i et samarbejde mellem forskellige kunstneriske tilgange.

– For mig er det at lave kunst en opdagelsesrejse ind i materialers forunderlige og fascinerende verdener. Ind i verdener af uendelig dybde og rigdom, fortæller Ursula Nistrup.

Soloudstillingen kan opleves fra d. 22.02.19 på Kunsthal Århus og fra d. 23.02.19 på Holstebro Kunstmuseum.

Amplified Views
© Amplified Views

Samarbejde med Bang & Olufsen og Struer Tracks

Ursula Nistrups nyeste projekt "Amplified Views" er i tæt samarbejde med Bang & Olufsen og Struer Tracks (festival for lydkunst). Amplified Views iscenesætter et unikt samspil mellem lyd, design og kunst, hvori lyd fungerer som omdrejningspunkt.

Udstillingen inddrager det visuelle såvel som det sanselige og integreringen af kunstværkerne er med til at forstærke lyden og oplevelsen af den billedskønne natur.

Du kan læse mere om Ursula Nistrups kommende udstillinger her.

Wild Gospel (2018)
© Foto: Mariya Pepelanova. Udstilling: Wild Gospel (2018)

Fra Ursula Nistrups udstilling 'Wild Gospel' i 2018.

© Foto: David Stjerneholm. Udstilling: Resonating Pillars (2017)

Fra Ursula Nistrups udstilling 'Resonating Pillars' i 2017.