Dansk hotel indgår et eksklusivt samarbejde

“Det er første gang, at et hotelbrand bliver godkendt af Smartify som samarbejdspartner.”

© citizenM

Det nye urbane hotel i København

Den hollandske hotelkæde citizenM åbnede sidste år deres første hotel i Danmark.

Deres filosofi er “luksus, der er til at betale”. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med hotellet, kan du læse mere her.

© citizenM

Eksklusivt samarbejde

Hotelkæden CitizenM har nu indgået et samarbejde med Smartify, som den første hotelkæde nogensinde. Smartify er en kunst-app, der fungerer som en lille, personlig kunst-guide på din telefon.

Appen bruger billedgenkendelses-teknologi til at identificere kunstværker og giver dig derefter informationer om værket og kunstnerens historie.

CitizenM på Rådhuspladsen i København har selv pt. 14 kunstværker med i Smartifys digitale kunstsamling, som kan blive udforsket. De fleste af dem er på offentlige arealer, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og opleve kunsten.

Kunst skal gøres let tilgængeligt

Appen gør det nemt at blive klogere på det kunst du ser:

– Vi er glade for at samarbejde med citizenM i vores bestræbelser på at gøre informationer om kunst mere tilgængelige. Smartify udspringer af en passion for kunst og den nysgerrighed, der opstår, når man første gang støder på et spændende kunstværk om det så er på et museum, en hotel lobby eller på gaden, siger Anna Lowe, co-grundlægger af Smartify.

Med det nye samarbejde får hotelkædens kunstsamling et bredere publikum, og kunsten - og viden om den - blive lettere tilgængeligt for alle.