julekran juledekoration jul
© Andreas Mikkel Hansen

Sådan laver du en grøn naturkrans

Denne fine naturkrans er perfekt til at pynte på døren eller på et bord, og du kan nemt lave den selv.

## En flot, grøn naturkrans Køb en halmkrans, og giv den et dekorativt løft. Enkelt og nemt. En krans, der pynter på døren, eller som hurtigt kan trylles om til adventskrans med et stort bloklys i midten, eller fire lys i holdere.
### Du skal bruge
Halmkrans En rulle vindseltråd Cypresgran med bær eller anden grantype - eukalyptus kan også bruges Viburnum-bærgrene * Limpistol

julekran juledekoration jul grøn
© Andreas Mikkel Hansen

Sådan gør du

Gran og/eller cypres klippes i mindre stykker, ca 8 cm lange. Vindseltråd bindes fast på halmkransen. Læg nogle grangrene på kransen, og bind dem fast med tråden. Vikl tråden nogle cm længere ned, og montér de næste grangrene. Når grenene er viklet fast, er det vigtigt, at grenene overlapper hinanden, så halmkransen ikke kan ses. Når hele kransen er tæt bundet med alt det grønne, vikles tråden nogle ekstra gange rundt, klippes og stikkes ind i halmkransen. Derefter kan kransen pyntes. Her er der valgt en helt enkel pynt med bærgrene. Det kan også være julekugler eller sprayede blade. Mulighederne er mange, men det er det enkle udtryk, som får denne krans til at skille sig ud. Den står på et marmorbord fra Mater.

julekran juledekoration jul
© Andreas Mikkel Hansen