Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lav din egen smukke og naturlige julepynt

Med få midler kan du lave den skønneste julepynt, som både er personlig, naturlig og langt hyggeligere end det, du køber i en butik.

annette von einem jul dekoration julepynt

© Annette von Einem

Nogle gange er det mest simple det bedste. Det gælder for eksempel dagens bud på julepynt, der helt enkelt består af et blad. Et blad, siger du nu med undren i stemmen – det er da ikke særlig julet. Men jo, det er faktisk meget julet, dekorativt og stemningsfuldt. I hvert fald hvis Annette von Einem står bag.

Det skal du bruge:

  • 1 blad: Ruskinds Kalanchoe
  • Trælim
  • Sølvglitter
  • Metaltråd
  • Velourbånd
annette von einem jul dekoration julepynt blad

Sådan gør du:

Bladet fra Ruskinds Kalanchoe er et grafisk smukt blad med en velour-agtig overflade. Det er derfor oplagt at bruge til dekorationer – især hvis kanten, som her, har fået et lag glimmer:

Brug trælim til at pensle de områder, der skal glimmer på – her er limen lagt på kanten af bladet. Herefter drysses områderne med lim over med glitter, og bladet lægges til tørre et par timer.

annette von einem jul dekoration julepynt blad glitter

Ophænget består af et velourbånd, der er hæftet til bladets stilk med guldtråd, så det giver en fin effekt.

Det var det – årets hidtil mest originale stykke julepynt er klar til at blive hængt op.

Og husk i øvrigt at følge med i morgen, og alle andre dage frem til jul, hvor Annette von Einem hver dag giver et tip til, hvordan dit hjem bliver klar til julen.

annette von einem jul dekoration julepynt blad guldtråd
annette von einem jul dekoration julepynt blad hængt op

Håndplukket til dig