juleferie jule get away jul rejse moskva sne vinter
© icefrance.fr

Hot jule getaway til Moskva

Juletiden står på hygge, og denne utraditionelle juledestination er populær lige nu.

Tag på vintereventyr i Moskva

Måske er Moskva ikke den første storby, du tænker på, når juletiden nærmer sig, men giv det en chance, der er mange oplevelser i vente, både i og omkring byen.

Den Røde Plads

Få varmen i den kolde by ved at løbe på skøjter! En tur til Moskva er ikke komplet, før man har besøgt Den Røde Plads. Et smukt sted med en plaget historie. Du kan snuse til historien, og efterfølgende vise dine tricks på den flot oplyste skøjtebane, som opføres på pladsen hvert år i vintermånederne.

juleferie jule get away jul rejse moskva sne vinter den røde plads rusland
© tsarvoyages.com

Spurvebakkerne

Et flot sneklædt landskab er ikke noget, vi ser hvert år i Danmark, derfor er det med at nyde det, når chancen byder sig. I Moskva er der rig mulighed for, at nyde synet af sne, og en af de bedste udsigter over byen finder du fra Spurvebakkerne. Her finder du også Moskvas Statsuniversitet, men bakkerne dækker også over en park, som i hele vintersæsonen er et skiterræn, hvor alle er velkommen.

juleferie jule get away jul rejse moskva sne vinter udsigt spurvebakkerne
© Momondo

Vasilij-katedralen

På Den Røde Plads ligger den ikoniske og verdenskendte Vasilij-katedral – et klart must-see i Moskva. I et snehvidt vinterlandskab tårner den specielle kirke frem, med dens flotte farver og ikoniske tårne. Hvis du efter en skøjte tur på Den Røde Plads søger ly for kulden, er Vasilij-katedralen et perfekt sted at drage hen.

juleferie jule get away jul rejse moskva sne vinter vasilij katedralen

Gorky Park

For bare få år siden var Gorky Park et stort rod af salgsboder, fyldt med tusindvis af mennesker. Men takketvære nylige forandringer i Moskva, er parken blomstret, og huser om vinteren nu Europas største skøjtebane. Hver aften er stedet oplyst af kulørte lamper, og der skøjtes rundt til god musik. Et ægte skøjtedisko med fart over feltet.

juleferie jule get away jul rejse moskva sne vinter gorky park skøjtebane skøjteløb
© Wowhaus