Vipp

Vipp 9 sæbedispenser, hvid
© bobedre.dk

Vipp 9 sæbedispenser, hvid En nyklassiker fra Vipp. Sæbedispenseren er lavet af det fineste stål og gummi og har en specialdesignet pumpe for let betjening. En gummiindsats i bunden sikrer bedre greb og beskytter overflader.

Vipp 9 sæbedispenser, sort
© bobedre.dk

Vipp 9 sæbedispenser, sort En nyklassiker fra Vipp. Sæbedispenseren er lavet af det fineste stål og gummi og har en specialdesignet pumpe for let betjening. En gummiindsats i bunden sikrer bedre greb og beskytter overflader.

Vipp 9 sæbedispenser, stainless
© bobedre.dk

Vipp 9 sæbedispenser, stainless En nyklassiker fra Vipp. Sæbedispenseren er lavet af det fineste stål og gummi og har en specialdesignet pumpe for let betjening. En gummiindsats i bunden sikrer bedre greb og beskytter overflader.

Vipp 11 toiletbørste, hvid
© bobedre.dk

Vipp 11 toiletbørste, hvid Vipp toiletbørsten er designet med klare forbindelser til de klassiske Vipp spande. Toiletbørsten er ekstra tung i bunden, hvilket sikrer stabilitet, og den er desuden lufttæt og lugtfri. Børste og inderrør er udskiftelige og fås separat.

Vipp 11 toiletbørste, sort
© bobedre.dk

Vipp 11 toiletbørste, sort Vipp toiletbørsten er designet med klare forbindelser til de klassiske Vipp spande. Toiletbørsten er ekstra tung i bunden, hvilket sikrer stabilitet, og den er desuden lufttæt og lugtfri. Børste og inderrør er udskiftelige og fås separat.

Vipp 11 toiletbørste, stainless
© bobedre.dk

Vipp 11 toiletbørste, stainless Vipp toiletbørsten er designet med klare forbindelser til de klassiske Vipp spande. Toiletbørsten er ekstra tung i bunden, hvilket sikrer stabilitet, og den er desuden lufttæt og lugtfri. Børste og inderrør er udskiftelige og fås separat.

Vipp 13 pedalspand, hvid
© bobedre.dk

Vipp 13 pedalspand, hvid En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 13 pedalspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 13 pedalspand, sort En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 13 pedalspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 13 pedalspand, stainless En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 14 pedalspand, hvid
© bobedre.dk

Vipp 14 pedalspand, hvid En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 14 pedalspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 14 pedalspand, sort En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 14 pedalspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 14 pedalspand, stainless En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelset.

Vipp 15 pedalspand, hvid
© bobedre.dk

Vipp 15 pedalspand, hvid En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelse og køkken.

Vipp 15 pedalspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 15 pedalspand, sort En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelse og køkken.

Vipp 15 pedalspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 15 pedalspand, stainless En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til badeværelse og køkken.

Vipp 16 pedalspand, hvid
© bobedre.dk

Vipp 16 pedalspand, hvid En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 16 pedalspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 16 pedalspand, sort En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 16 pedalspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 16 pedalspand, stainless En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 24 pedalspand, hvid
© bobedre.dk

Vipp 24 pedalspand, hvid En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 24 pedalspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 24 pedalspand, sort En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 24 pedalspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 24 pedalspand, stainless En dansk designklassiker siden 1939. Vipp spanden er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet. En unik feature er den specialdesignede dæmpermekanisme, som sikrer en blid lukning af låget. Ideel til køkkenet.

Vipp 51 kontorspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 51 kontorspand, sort Ideel til brug i hjemmet og på kontoret. Vipp kontorspandene matcher det klassiske Vipp design. Spandene er monteret med diskrete gummihjul, der gør dem nemme at flytte. En smuk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

Vipp 51 kontorspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 51 kontorspand, stainless Ideel til brug i hjemmet og på kontoret. Vipp kontorspandene matcher det klassiske Vipp design. Spandene er monteret med diskrete gummihjul, der gør dem nemme at flytte. En smuk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

Vipp 52 kontorspand, sort
© bobedre.dk

Vipp 52 kontorspand, sort Ideel til brug i hjemmet og på kontoret. Vipp kontorspandene matcher det klassiske Vipp design. Spandene er monteret med diskrete gummihjul, der gør dem nemme at flytte. En smuk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

Vipp 52 kontorspand, stainless
© bobedre.dk

Vipp 52 kontorspand, stainless Ideel til brug i hjemmet og på kontoret. Vipp kontorspandene matcher det klassiske Vipp design. Spandene er monteret med diskrete gummihjul, der gør dem nemme at flytte. En smuk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

Vipp 441 vasketøjskurv, hvid
© bobedre.dk

Vipp 441 vasketøjskurv, hvid Vipp vasketøjskurven er designet udfra de klassiske Vipp dyder. Den er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet og med luksuriøse detaljer for øje og hånd. Vasketøjskurven har todelt inderpose for let sortering af tøj og perforeret låg og bund for optimal luftcirkulation.

Vipp 441 vasketøjskurv, sort
© bobedre.dk

Vipp 441 vasketøjskurv, sort Vipp vasketøjskurven er designet udfra de klassiske Vipp dyder. Den er fremstillet af stål og gummi i fineste kvalitet og med luksuriøse detaljer for øje og hånd. Vasketøjskurven har todelt inderpose for let sortering af tøj og perforeret låg og bund for optimal luftcirkulation.

Vipp 401 Mini Table
© bobedre.dk

Vipp 401 Mini Table Et multifunktionelt mini table designet efter de klassiske Vipp dyder; funktionalitet, kompromisløs kvalitet og stramt formsprog. Sammenklappeligt stel af rustfrit stål monteret med gasfjedre for optimal holdbarhed. Skridsikker silikonemåtte medfølger.

Vipp håndklæde, grå
© bobedre.dk

Vipp håndklæde, grå Vipp Towels er en eksklusiv håndklædeserie i en anderledes, let kvalitet. Håndklæderne er særligt konstrueret til at sikre en god sugeevne og en kort tørretid, hvilket giver en helt speciel feeling. Leveres i elegante gaveæsker og fås i tre størrelser.

Vipp håndklæde, hvid
© bobedre.dk

Vipp håndklæde, hvid Vipp Towels er en eksklusiv håndklædeserie i en anderledes, let kvalitet. Håndklæderne er særligt konstrueret til at sikre en god sugeevne og en kort tørretid, hvilket giver en helt speciel feeling. Leveres i elegante gaveæsker og fås i tre størrelser.

Vipp håndklæde, sort
© bobedre.dk

Vipp håndklæde, sort Vipp Towels er en eksklusiv håndklædeserie i en anderledes, let kvalitet. Håndklæderne er særligt konstrueret til at sikre en god sugeevne og en kort tørretid, hvilket giver en helt speciel feeling. Leveres i elegante gaveæsker og fås i tre størrelser.

Vipp 1 krog, stainless
© bobedre.dk

Vipp 1 krog, stainless Som de andre produkter i Vipp Accessories serien, har Vipp krogene et lasergraveret logo. Krogene er lavet af rustfrit stål og gummi i fineste kvalitet. Ideel til badeværelse eller køkken. Leveres i pakke med to stk.

Vipp 3 toiletrulleholder, stainless
© bobedre.dk

Vipp 3 toiletrulleholder, stainless Stramt design og bløde, horisontale linjer, som matcher de andre produkter i Vipp Accessories serien. Toiletrulleholderen har en elegant åbningsmekanisme, som gør den let og behagelig at håndtere.

Vipp 6 brusehylde, stainless
© bobedre.dk

Vipp 6 brusehylde, stainless Stramt design og bløde, horisontale linjer. Vipp brusehylden har en bred gummioverflade, hvilket sikrer et godt greb. Gummiindsatsten kan tages af stålrammen for let rengøring.

Vipp 8 håndklædestang, stainless
© bobedre.dk

Vipp 8 håndklædestang, stainless Gummiprofilen på det rustfri stål skaber et industrielt look og sikrer et godt greb, så håndklædet ikke glider ned på gulvet. Form og funktion mødes i smuk harmoni i Vipp håndklædestang.

Vipp 2 bruseskraber
© bobedre.dk

Vipp 2 bruseskraber Bruseskraberen er udført i massivt rustfrit stål og sort gummi. Grebet i stål og gummi ligger godt i hånden, bløde kanter skåner glas og fliser, og en integreret strop gør det nemt at hænge bruseskraberen op efter brug. Leveres med vægophæng samt et ekstra skrabeblad.

Vipp 5 sæbeskål, hvid
© bobedre.dk

Vipp 5 sæbeskål, hvid Sæbeskålen har en integreret gummirist, der sørger for, at sæben ligger tørt. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.

Vipp 5 sæbeskål, sort
© bobedre.dk

Vipp 5 sæbeskål, sort Sæbeskålen har en integreret gummirist, der sørger for, at sæben ligger tørt. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.

Vipp 5 sæbeskål, stainless
© bobedre.dk

Vipp 5 sæbeskål, stainless Sæbeskålen har en integreret gummirist, der sørger for, at sæben ligger tørt. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.

Vipp 7 tandbørsteholder, hvid
© bobedre.dk

Vipp 7 tandbørsteholder, hvid Vipp tandbørsteholderen har et todelt inderrum. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.

Vipp 7 tandbørsteholder, sort
© bobedre.dk

Vipp 7 tandbørsteholder, sort Vipp tandbørsteholderen har et todelt inderrum. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.

Vipp 7 tandbørsteholder, stainless
© bobedre.dk

Vipp 7 tandbørsteholder, stainless Vipp tandbørsteholderen har et todelt inderrum. Blød og skridsikker gummibund beskytter overflader. Alle gummidele tåler opvaskemaskine.