"Vil du bo her?" med Frederikke Aagaard

DR K er i gang med en spændende programserie under navnet "Vil du bo her?". Her flytter arkitekt og indretnings-konsulent Frederikke Aagaard, i et døgn, ind i nogle af Danmarks mest specielle boliger sammen med ugens hovedperson. Og så er spørgsmålet "Vil du bo her?".

"Vil du bo her?"

I DR K's nye programserie, "Vil du bo her?", flytter Frederikke Aagaard hver uge med en ny hovedperson ind i nogle af danmarks mest specielle hjem. Efter at have levet 24 timer i boligen er det så på tide for dem at stille sig selv og hinanden om det magiske spørgsmål "Vil du bo her?".

Når modsætninger mødes

Hver uge er der tale om et nyt hjem og en ny hovedperson som skal gøre Frederikke Aagaard selskab i eksperimentet. Tidligere har arkitekten boet med fremtidsforsker Liselotte Lyngsø i det selvforsynende øko-samfund Fri og Fro i Odsherred, med tidligere reklamemand Morten Angelo i et københavnsk baghus og med tekstildesigner Margrethe Odgaard i et farverigt og livligt hus i Odense.

Det store spørgsmål

Kan Frederikke Aagaard samt hendes gæster vænne sig til de unikke og udfordrende omgivelser på kun 24 timer - og ender de med at have lyst til at bo i de specielle hjem?

"Vil du bo her?"

Hvor meget personlighed er der i virkeligheden i ens indretning og ville du selv kunne vænne dig til at bo i de specielle boliger?

Du kan se programserien ved at besøge DR K - "Vil du bo her?" eller slå flimmerkassen hen på DR K torsdag d. 3 december når fjerde afsnit bliver sendt.