TV møbler der vil pryde ethvert hjem

Vi har samlet 12 forskellige TV møbler, som faktisk vil bidrage positivt til din indretning.

Vores bud på TV møbler du kan blære dig med

At finde et TV møbel kan nogle gange være en udfordring. Der er nemlig så mange forskellige valgmuligheder. Har man brug for mere opbevaringsplads - eller blot et nyt stilrigt møbel til stuen?

Vi har her samlet 5 kategorier, som du kan bruge, til at finde inspiration til dit nye TV møbel. Vi har samlet både de tidløse og klassiske - og de mere alternative modeller.

Plads til opbevaring

Hvis du mangler mere opbevaringsplads i din bolig, kan et TV møbel være den perfekte løsning. Det kan nemlig nemt gemme ledninger og andet elektronik væk, så det ikke forstyrrer indretningen.

Opbevaringsmøbel i træ fra Umage
© Umage

En stilfuld tilføjelse til stuen

Denne elegante TV skænk har massere af opbevaringsmuligheder til blandt andet at skjule ens AV-udstyr under fjernsynet. Skænken er udstyret med en kabeludgang i bunden, så den netop har mulighed for at skjule ledninger.

Ikke nok med at den er praktisk til at skjule ledninger, så er der også plads til andet opbevaring.

Audacious TV bænk/skænk fra Umage, 6689 kr., find den her.

TV møbel fra Muubs
© Muubs

Alt hvad et TV møbel bør indeholde

En skænk, der emmer af råhed og elegance på samme tid! Ved dette TV møbel får du en udemærket opbevaringsløsning, som også giver rig mulighed for at fremvise dine yndlingsitems gennem glasset.

Placer dit TV i den ene ende af skænken og pynt den anden side med en flot vase eller lysestage. Du kan finde inspiration til, hvilken lysestage du skal pryde dit TV møbel med i vores store guide af lysestager.

Skænk fra Muubs, 10999 kr., køb den her.

Mørk, lækker stue med møbel fra BoConcept
© BoConcept

Elegant og tidløst

Den fleksible Lugano serie fra BoConcept er et godt bud på dit næste TV møbel. Møblerne fra serien kan kombineres på forskellige måder, og giver dig mange muligheder for at skabe dit eget TV møbel med ligeså meget opbevaring, som du ønsker.

Lugano fra BoConcept, 6349 kr., se flere billeder her.

Læs mere: Sådan får du ledningerne til at forsvinde.

Små borde man kan have et TV stående på

Vi elsker, når design er multifunktionelt - derfor giver vi bud på, hvordan et mindre side- eller sofabord kan bruges som TV møbel. Helt oplagt, hvis man har et mindre TV!

Plastik TV møbel fra Small Revolution
© Small Revolution

Det smukke TV møbel

Vi kan lige forestille os et hvidt TV placeret ovenpå dette smukke Annie bord fra danske og bæredygtige Small Revolution.

Annie Table i Terrazzo fra Small Revolution, 4000 kr., find bordet her.

Spejlbord fra Ellos Home
© Ellos Home

Sidebord som TV møbel

Hvis du har et mindre fjernsyn så kan dette lille sidebord af spejlglas fungere rigtig fint som et TV møbel. Hvis TV'et hænger på væggen kan et mindre bord også fungere som opbevaringsplads for ledninger.

Spegel Cube sidebord fra Ellos Home, 1799 kr., køb det her.

Væghængt TV møbel

Møbler der hænger på væggen, er med til at skabe mere plads og luft i rummet.

TV møbel fra Montana
© Montana Furniture

Klassikeren fra Montana

Et Montana TV møbel kan kun klæde et vægophængt TV. Med de uendelige farvemuligheder kan du ramme lige præcis det udtryk, du ønsker i din stue.

Octave II fra Montana, 11495 kr., se de mange muligheder her.

Væghængt møbel i sildeben fra Bolia
© Bolia

Væghængt TV møbel i sildeben

Et super elegant design, der egner sig som et væghængt TV møbel. Det smukke sildebensmønster er med til at gøre designet mere levende - og kan fås i både sortbejdset, olieret- og hvidolieret eg.

Luxe Hifi fra Bolia, 6219 kr., find det her.

Reolsystem med plads til TV

Der er ikke meget, der er smukkere end et reolsystem som forløber fra loft til gulv - og væg til væg. Kan man få plads til et TV i sådan et reolsystem, så er lykken nået.

Reolsystem som TV møbel fra IKEA
© IKEA

Praktisk reolsystem

Dette reolsystem har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til et TV møbel. Vælg imellem 16 forskellige variationer af farver og sammensæt dit eget system.

Udforsk og find din yndlings kombination her.

Bestå TV møbel/reolsystem, 7439 kr.

Reolsystem fra loft til gulv
© Kriptonite

Sammensæt dit eget TV møbel

Et reolsystem der er i spænd fra gulv til loft. Selvom møblet er stort, kan det bruges i en mindre lejlighed også, da det kan agere rumdeler. Med luft fra begge sider er TV møblet heller ikke så tungt at se på, og sluger derfor ikke hele rummet.

K2 fra Kriptonite, se flere sammensætninger her.

TV møbel med hjul på

Et rullende TV møbel er praktisk, hvis du ikke har brug for, at dit TV står fremme hele tiden.

Møbel system fra HAY med hjul på
© HAY

Med eller uden hjul på - du bestemmer

En enkel, tidløs TV reol med masser af plads til gadgets som playstation, højtaler - og endda også bøger og magasiner. Og så er der også hjul på.

Du kan også vælge møblet uden hjul, da kollektionen er designet ud fra tankegangen, at man kan sammensætte møblet, som man ønsker.

Rullende TV møbel fra HAY, se mere her.

TV møbel fra Casa Shop
© Casa Shop

Et stativ som TV møbel

Her er en løsning, som gør, at du kan rulle dit TV frem og tilbage. Dette elegante og stilrene TV møbel er designet af Richard Larsson, og findes i to forskellige størrelser afhængigt af dit TVs dybde.

Jazz TV-stativ. 8425 kr., forhandles her.

TV møbel fra IKEA
© IKEA

Et smukt TV møbel fra IKEA

En rullende bænk kan også bruges som et funktionelt og flot TV møbel. Stabl dine magasiner i bænken for et behageligt og hjemligt udtryk.

Råvaror bænk fra IKEA, 599 kr., køb den her.