Trend på Instagram: Farverige lofter

Lofter i alverdens farverige nuancer pibler frem flere og flere steder på Instagram. Vi giver dig et indblik i den populære trend her.

Set på Instagram

Du har måske allerede bemærket de farverige lofter, som mange er begyndt at dele ud af på Instagram.

Alt fra grønne til lyserøde og sågar stribede lofter er at finde i flere danske hjem, hvor man har været modig og gjort en smule op med den klassiske og til tider farveløse, minimalistiske indretning.

Lad et farvet loft være alternativet til farvede vægge eller gå all in og mal både lofter og vægge i enten samme - eller forskellige farvenuancer.

Med et farvet loft kan du skabe en særlig hulefornemmelse i rummet, som bidrager til en hyggelig stemning. Derudover er det en nem måde, hvorpå du kan snige farver ind i indretningen, og det farverige loft kan samtidig også tilføre personlighed og charme til dit hjem.

Gule striber... i loftet

Her har man ladet den glade, gule farve fra væggene gå igen i form af striber i loftet - en virkelig elegant og modig løsning, som i den grad må siges at være vellykket!

Det stribede mønster og den gule farve er begge elementer, som giver kant til rummet, og det modige valg giver en fin kontrast til de smukke, klassiske bjælker i loftet.

Blåt i blåt

Med et flot, mørkeblåt loft har man her formået at lade de pastelblå nuancer på væggene komme til sin ret og samtidig skabt den helt rette hyggelige stemning på værelset.

Særligt på et børneværelse, hvor udtrykket gerne må være vildt og legende, kan et farverigt loft gøre underværker - og typisk falder de farverige idéer også i god jord hos børnene selv.

"Gulvvarme forneden og solskin foroven"

Sådan skriver blogger, Sofie Amalie, som står bag den populære boligblog "thus the fuss" om dette billede af hendes badeværelse.

Den gennemtrængende gule farve i loftet må da i den grad siges at lede tankerne hen på solen - og hvilken bedre følelse af blive mødt af, når man træder ind i et rum?

Grøn stuk og hvide vægge

Et ganske unikt og meget iøjnefaldende loft møder ens øjne som det første, når man træder ind i denne stue, hvor farverne primært er at finde i loftet.

Dette samt den smukke stuk er nemlig dækket af den fineste grønne farve, som går igen i enkelte, udvalgte møbler eller kunst i rummet for på den måde at skabe en sammenhængende fornemmelse.

Se flere billeder fra det smukke hjem, hvor de farverige lofter er gennemgående her.

Cirkus-fornemmelser

Med elegante, gule striber i loftet har man på dette børneværelse skabt fornemmelsen af at sidde i et cirkustelt.

En kreativ og ikke mindst smuk løsning, som skaber et legende og livligt udtryk i et rum, som netop er dedikeret til leg samt masser af liv og glade dage: nemlig børneværelset.

Himmelblåt loft

Med et himmelblåt loft som her kan man skabe fornemmelsen af at sidde under åben himmel i sin egen stue - what's not to like?

De blå nuancer i loftet står i flot kontrast til de beige vægge samt den helt hvide loftslampe, som i dens design meget passende har referencer til skyerne.

Gule vægge og lofter

Et gennemført rum hvor de gule toner på vægge og loft får lov at dominere på den helt rigtige måde.

Det, at væggene og loftet har samme gule farve, skaber en sammenhængende fornemmelse i rummet og den gennemgående farve står samtidig i smuk kontrast til de lyse gulve.