Tinder for møbler: Swipe dig til personlige interiøranbefalinger

To kvindelige iværksættere har kastet sig ud i techbranchen og udviklet en app, som gør det nemmere for dig at finde det helt rigtige interiør til hjemmet.

Nanna og Laura fra DecorRaid

// Stifterne af DecorRaid Laura (tv.) og Nanna (th.)

© DecorRaid

Tinder for møbler

Det foregår ligesom på dating-appen, Tinder. Kan du lide produktet, swiper du til den ene side, og kan du ikke lide produktet, swiper du til den anden side. På den måde indsamler appen, DecorRaid, hele tiden oplysninger om dine præferencer inden for interiør, og ud fra dette giver den dig personlige interiøranbefalinger.

Appen samler tusindvis af produkter fra danske brands og gemmer dine favoritprodukter i dit personlige Raid Board. Her kan du sortere i produkterne og oprette moodboards for at få et overblik over produkterne, og hvordan de passer sammen. Derudover gør appen dig også klogere på det enkelte produkt, herunder hvem der står bag det, og på hvilke parametre det er bæredygtigt.

Iværksætterlivet og techbranchen

Nanna og Laura hedder de to kvinder bag den nye app, og de er henholdsvis 26 og 24 år gamle. Nanna har en baggrund inden for teknologibaseret forretningsudvikling og er derudover tidligere iværksætter, mens Laura er indretningskonsulent og tidligere boligblogger.

Med deres nye app har de to unge kvinder dels kastet sig ud i iværksætterlivet, og de har derudover bevæget sig ind i techbranchen - to brancher, som de mener, primært bærer præg af mænd.

Kast dig ud i det

De har et håb om, at deres historie kan give flere kvinder blod på tanden til at kaste sig ud i et iværksættereventyr - også selvom de ikke har prøvet det før, og det kan føles angstprovokerende.

– Vores bedste erfaring er, at man sagtens kan, hvis man bare tør at kaste sig ud i det. Og til det man ikke kan finde ud af, skal man bare spørge om hjælp. Der er så mange venlige sjæle, der gerne vil hjælpe dig på vej, og når man deler, bliver man klogere, fortæller de to iværksættere.

To bliver til tre

I dag har DecorRaid-appen været kørende i 7 måneder, og den har allerede over 5000 downloads og over 2000 månedlige besøgende.

Succesen har medført, at DecorRaids lille team i skrivende stund er ved at vokse fra to til tre. En ny partner er nemlig på vej ombord på den lille start up. Hun hedder Amanda, er 25 år gammel og så er hun uddannet oplevelsesdesigner og har derudover erfaring inden for både brugerforståelse og brugervenlighed.