Enkle og effektfulde greb kan give din spisestue nyt liv

Vi har samlet 10 stemningsfulde spisestuer med hver deres udtryk, som du kan læne dig op ad i din indretning.

Spisepladsen som hjemmets hjerte

Hos mange er spisepladsen et centralt sted i hjemmet, da det er samlingssted for hygge, lækre middage, sjove aktiviteter og nære relationer.

Men hvordan forener du rummets praktiske funktion med hygge, personlighed og stemning, så det kan fungere som hjemmets hjerte?

Ofte kan du skabe den helt rette stemning i spisestuen med enkelte, effektfulde greb. Det inspirerer vi dig til her, hvor vi har samlet 10 stemningsfulde spisestuer, som er både funktionelle og æstetiske.

Herskabelig stil med et tvist

I denne spisestue har man kombineret en klassisk, herskabelig stil med farver, designklassikere og finurlige detaljer. Det perfekt afstemte stilmiks og de unikke detaljer skaber en personlig og hyggelig stemning, som indbyder til hygge.

Bring naturen indenfor

Her får fine træelementer lov at dominere og skabe et hyggeligt, naturinspireret udtryk. En fin keramiksamling fungerer som et afdæmpet, farverigt pust til de neutrale omgivelser og giver masser af personlighed til rummet.

Knald på farverne

Et miks af skønne farver skaber masser af stemning i denne spisestue, som emmer af personlighed. De forskelligfarvede stole giver rummet et uformelt og hyggeligt tvist, og understøtter samtidig den personlige stil.

Minimalisme med masser af karakter

I denne minimalistiske spisestue har man holdt sig til afdæmpede jordfarver samt sort, hvilket skaber visuel ro i rummet. Grønne planter, lange gardiner og unikke møbler giver rummet karakter.

En personlig skabsvæg i spisestuen

Med en flot skabsvæg fyldt med farverige interiørobjekter formår man at tilføre masser af personlighed til dette rum. Rummet er holdt i afdæmpede farvenuancer, men med enkelte farverige elementer, som skaber et udtryk, der skiller sig ud.

Enkelthed og farvemiks

Enkelthed og nøje afstemte farvenuancer er i fokus i denne spisestue, hvor særligt det runde bord skiller sig ud og fungerer som blikfang. De farverige omgivelser giver rummet karakter og skaber hygge, mens det stilrene interiør giver et skarpt og stilbevidst udtryk.

Varme farver og hygge

Denne spisestue emmer af hygge med masser af varme farver og hyggelige detaljer såsom den fine skabsvæg med med fransk flet, de lyserøde glaslamper og ikke mindst den iøjnefaldende vifte på væggen. Alle disse detaljer giver rummet personlighed og skaber en indbydende stemning.

Natur på tapetet

Masser af træelementer og et stort, smukt naturmotiv på væggen skaber et unikt og meget personligt udtryk i denne spisestue. Det fine miks af stole bidrager til den naturlige og personlige stil, og giver liv til rummet.

Stilrent og hyggeligt

Her forener man stilrene møbler med hyggelige elementer såsom det store gulvtæppe, de lange gardiner samt den grå farve på væggene. Indretningen komplementerer på fineste vis rummets herskabelige detaljer, og det indbyder til hyggelige middage med mange gæster.

Enkelt og personligt

Den åbne terrassedør, lyset, der strømmer ind, og de varme nuancer fra de mange træelementer gør dette rum hyggeligt og indbydende. Friske blomster og grønne planter understøtter dette og giver samtidig liv til indretningen.