Så er tv'et et problem igen ...

BO BEDREs indretningsekspert kaster sig igen over en opholdsstue. Familien ønsker en legekrog i deres nye stue - og så har vi balladen med tv'et igen.

Hej Lone.

Vi håber du kan hjælpe os med indretningen af vores stue i vores nye hus, vi flytter ind i om 3 måneder.

Vi har hele tiden haft svært ved at se, hvor vores sofa og tv skal placeres pga. døre og vinduer i stuen.

Vi kunne godt tænke os, at når man sad i sofaen så skal man kunne følge med i hele rummet. Desuden skal der også være et legehjørne som vi godt kunne tænke os, var placeret så man ikke så det fra køkken-alrum (se tegning) Det giver os bare nogle udfordringer med tv'et.

Desuden skal der være plads til en gyngestol, hjørnebord, skænk og reol.

Alternativt har vi tænkt på, at flytte sofa ned til legehjørne og tv'et hængene ved siden af dobbeltdørene og det lange vindue. Her bliver man dog generet hvis man ser tv og nogen går forbi.

Håber du har nogle gode ideer til os.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen Mike og Lene

Kære Mike og Lene.

Jeg ærgrer mig ofte over at gode mennesker som jer ikke søger mere hjælp i så vigtig og bekostelig proces som det jo er at bygge nyt hus.

Der er oceaner af valg at tage og det er ikke altid at byggefirmaerne er klædt godt nok på til at vejlede omkring indretning af rummene, så bygherren,- jer, står tilbage med mulighed for en god møblering,- desværre!

Jeres stue er heller ikke nem og det har I jo tilsyneladende anet længe, men altså ikke fået ændret på.

Jeg vil foreslå at I placerer sofaen så fjernsynet kan væghænges over en lang, lav reol, hvor de yderste bruges til box og andet grej, mens de inderste mod hjørnet fungerer som legetøjsopbevaring, - det er jo ikke for evigt I skal have stuen fyldt med legetøj, vel? Over den lange reol er der god plads til væghængte reolkasser, ligesom der kan blive plads til lidt reol-opbevaring imellem dør og sofa.

Til gengæld tror jeg at I kommer til kort med hensyn til at skulle finde plads til alle de andre, nævnte møbler, - det er meget at putte i et rum på under 25 m2. Havde I nøjedes med en enkelt dør til alrummet, kunne væggen dér til venstre have fungeret superfint til jeres skænk. Den løsning er markeret på planen med gul.

Som det er nu, bruges hele arealet kun til ganglinje og dørblad.

Mange hilsener Lone