Et 3 meter langt konferencebord fra Noyer
© Noyer

Plankeborde, der står skarpt på tre ben

Noyer leverer varen. Æstetiske plankeborde til designelskere med dyr smag - skal det være et konferencebord, spisebord eller sofabord? Det er op til dig.

Flere og flere begynder at investere i et plankebord, men hvorfor? I takt med at flere flytter ind til storbyerne, opstår der paradoksalt nok, en længsel efter naturen. Plankeborde er en af måderne, hvorpå længslen kommer til udtryk i hjemmet.

Plankeborde-interessen er stadig aktuel. Den har mange funktioner ud over at være funktionel, da møbeltypen har et utal af anvendelsesmuligheder. Det kan være at plankebordet skal være det skulpturelle kunstværk i stuen, imponere dine gæster med din gode smag eller tilfredsstille din hang til æstetik. Man kommer ikke uden om det.

Noyer tilbyder et raffineret, rustikt plankebord i et design af høj kvalitet.

Noyer sofabord
© Noyer

Æstetik og kvalitet i samspil

Kærligheden til træet, det gode håndværk, det æstetiske og de funktionelle spilleregler er ikke til at undgå. Noyer skræddersyer plankeborde til folk med en kræsen smag, og som ikke lader sig nøje med, hvad som helst.

Noyer leverer et fremragende modspil til det konventionelle firkantet bord. Så hvis du ikke bliver tiltrukket af det mørke og rustikke udtryk, så er du gået forkert.

Noyers sofabord/coffee table med træben kunne næsten stå for sig selv i stuen
© Noyer
Noyer spisebordet er betagende at beskue på afstand
© Noyer

Hvem står bag Noyer?

Hvis du elsker træ og har respekt for træsorter, så har du det på samme måde som Noyer. Manden og garanten for det kompromisløse design, Janus Larsen, er grundlæggeren og chefdesigneren bag Noyer. Han er uddannet tømrer og tilhænger af det ukonventionelle design. Nikolaj Hviid er uddannet snedker og er med til at sikre, at Noyer-ånden fra produktionen, når helt ud til stuerne. Og så har han et skarpt øje for åretegninger.

Se alle produkterne fra Noyer

Et Noyer spisebord med monteret tillægsplade
© Noyer

Forkærlighed for amerikansk valnød

Noyer er et dansk brand, der har indgået en pagt med amerikansk valnød. Den rustikke træsort er et gennemgående tema i virksomheden og udspiller sig på samtlige produkter fra Noyer. Alt er gennemarbejdet i amerikansk valnød.

Plankebordenes store plade tillader at vise det amerikanske valnøds kvaliteter, og designernes evne til at få dem frem. Alle plankebordene står på tre bordben. En unik detalje, der stadig vedligeholder plankebordets tyngdepunkt. De koniske ben kan enten fås i træ eller kobber.

Danske plankeborde som giver et anderlededes udtryk. Der er i den grad kælet for detaljerne. Det afspejler sig i det kompromisløse og veludførte design. Plankebordene er veludførte på det æstetiske og funktionelle plan. Plankebordene fremstår som et enestående og levende kunstværk i stuen. Alt er veludført til perfektion. Hvert plankebord er unikt lavet, og derfor findes der ikke to af samme slags.

Åretegningerne kommer tydeligt til udtryk her
© Noyer