6 lysende nyheder til din vindueskarm

Forny indretningen i din stue med en ny smuk lysestage.

Skab flotte sammensætninger
© Normann Copenhagen

I denne mørke tid er levende lys en god kilde til lidt hygge, og fine stager fra Normann Copenhagen vil pynte flot i vindueskarmen. Stagerne findes til lange lys, bloklys og fyrfadslys, og kan med fordel mixes i forskellige størrelser og farver.

Fe-lysestager, Normann Copenhagen.

Klassisk og moderne på samme tid
© Menu

Denne lysestage står flot med sit enkle udtryk. Den er designet af Frederik Alexander Werner i et smukt forsøg på, at dekonstruere den klassiske håndholdte lysestage.

Balance Candleholder, Menu.

Et godt match til det nordiske hjem
© Woud

Denne stage har med sine runde former et meget moderne udtryk, og passer flot ind i den nordiske indretning.

Radius, 279,00 kr., Woud.

Hygge-lys
© Tine K

Fine fyrfadsstager kan man ikke få nok af, og denne fra Tine K giver et flot lys med de mange små huller, som lader lyset spille smukt. Fyrfadsstagen er i oxideret messing, og findes i både tin og sølv.

Feellight, 300,00 kr., Tine K.

Elegant sammensætning
© Morsø

Denne spændende lysestage kan man selv sammensætte, til det antal lys man ønsker, og dermed tilpasse den sin egen stil. Den findes i hvid pulverlak, sort pulverlak, blank krom og messing.

Roots-lysestage, 699,00 kr., Morsø.

Klassisk elegance
© Stelton

En klassisk høj og slank lysestage passer ind i de fleste danske hjem. Med det elegante og enkle design stjæler den ikke al opmærksomheden, men pynter diskret i vindueskarmen. Stagen findes i to størrelser, som komplementerer hinanden flot side om side.

Unified, 449,95 kr., Stelton.