© Samsung

Kig ind i den smukke stue, der er lige dele herskabelig og moderne

For Ida Dalgaard-Thestrup er opskriften på det perfekte leverum lig med bløde detaljer, fine farvekombinationer og smarte løsninger. Se for eksempel, hvordan hun er lykkedes med at gøre familiens tv til et wauw-element i den ellers klassiske indretning.

Ida Dalgaard-Thestrup har et betalt samarbejde med Samsung Nordic.

I dagligstuen står det elegante The Serif fra Samsung. Tv’et er på fod, så det nemt kan flyttes rundt i boligen efter behov.

© Samsung

Tv’et spiller også en ret signifikant rolle i rummet. Hvorfor?

“Det er vigtigt for mig, at tv’et passer ind i stilen i boligen på lige fod med det øvrige interiør. Vi har prøvet forskellige tv-løsninger af, blandt andet et konsolbord, men det har ikke rigtig fungeret. Derfor endte vi med et tv på fod.

I mine øjne er The Serif det smukkeste af slagsen på markedet. Det lette, elegante design gør, at vi slipper for at have et tv-møbel, og de mange smarte funktioner, det har, er lige mig. For eksempel elsker jeg tv'ets Ambient Mode, som gør, at det kan bruges til at vise kunst og billeder uden det skarpe lys, skærmen ellers udsender. Det hjælper virkelig med at få tv’et til at blende ind med resten af møblerne i stuen.

I hverdagen har vi udvalgte kunstværker på skærmen og ved særlige lejligheder som fester eller fotoshoots udvælger jeg ofte indhold, der passer specifikt til anledningen.”

Den blå farve skaber blikfang på tv’et – frem for at nedtone det. Er det bevidst?

“Ja, det er det! Jeg synes, at den blå farve er helt utroligt smuk. Den virker mindre hård og tech-agtig end de klassiske farver som sort, hvid og grå og opfylder netop mit ønske om en løsning, hvor der tydeligt er kælet for detaljerne og tænkt over designet. Jeg er vild med gul og blå i kombination, så nuancen, jeg har valgt, er bestemt ikke tilfældig.”

Trods det tynde design gemmer The Serif på mange smarte funktioner. Blandt andet har tv'et QLED-teknologi, der sikrer skarp billedkvalitet og 100 % farvevolumen.

© Samsung

Idas tips til at gøre tv’et til en del af din indretning

  1. Vælg et tv på fod eller ben, så det kan flyttes og drejes efter behov. På den måde undgår du at skulle indrette hele stuen efter “tv-alteret”.

  2. Undgå den store sorte high tech-klods i jeres hyggerum, og gå i stedet efter et tv, der er smukt – og også gerne i en anden farve end de klassiske. De findes!

  3. Brug tv’et som en ekstra ramme til kunst, når det ellers bare ville være slukket. Det er en nem måde at få flere farver ind i rummet på, og motiverne er lette at skifte.