Hvordan indretter man en vinkelstue bedst?

Carsten og familien har forsøgt at indrette deres vinkelstue på alle mulige tænkelige måder, men de er stadig ikke tilfredse. Få indretningsekspertens gode råd.

Hej BO BEDRE,

Nu har vi endelig fået indrettet køkkenet og stuen efter en større investering med nye møbler valgt fra BO BEDRE.

Men, men, men ... stuen er endnu ikke helt på plads. Stuen er en vinkelstue med pejseindsats. Vinklen på stuen har vi forsøgt at indrette på snart alle mulige tænkelige måder, men intet er endnu lykkedes at være tilfredsstillende. Vi har forsøgt med legerum for børnene, endda afskærmet vinklen med en væg og skydedør, som vi har taget væk igen.

Vi mangler et hjemmekontor og tænker om vinklen kunne bruges til dette formål i forlængelse af stuen. Men hvordan?

Bordet, der står der, er det gamle skrivebord, men nye møbler bør der vel til?

Vi søger en super dejlig og hyggelig løsning på en arbejdsplads, der kan stå flot i den åbne stue uden at virke for kontoragtig.

Vinklen i stuen måler ca. 3,5 m x 4,5 m

Håber du kan hjælpe med nogle gode indretningstips.

De bedste hilsner Carsten

Kære Carsten.

Som dine fotos og min før-tegning viser, så har I møbleret vinklen med det fine lange arbejdsbord stående op ad endevæggen, så man sidder med ryggen til stue og pejseindsats. Det virker ikke særlig venligt, hverken for dem der færdes i stuen eller for den der sidder med ryggen til hele herligheden.

Jeg ville i stedet vende møbleringen rundt, og placere bordet med front mod stuen og et godt stykke fra endevæggen, så den kan tages i anvendelse og indrettes med en lang række reoler, som kan rumme en mængde bøger, mapper og ringbind samt lampe, nips osv. og billeder på væggen, så det bliver en del af stuens møblement og ikke en arbejdsreol. Reolerne måler 70 x 70 cm x D 35 cm.

I kan stadig have lænestolen stående, men flyt det runde gulvtæppe tættere på, så de to ting hænger sammen. Nu er der både kik til stue og pejseindsats fra arbejdsplads og hyggekrog, så hjørne og stue fungerer sammen.

Venligst Lone