© Gert Skærlund Andersen

Gør spisestuen forårsklar med disse 6 stilarter

Hvis du gerne vil opdatere spisestuen med lidt nyt, er her 6 flotte stilarter, der kan inspirere dig her til foråret.

Forårsfriske detaljer

Nogle gange trænger hjemmet bare til forandring, men du behøver bestemt ikke ud i en større makeover eller ombygning for at få et helt nyt look. Det handler bare om at ændre de rigtige detaljer, så lad dig inspirere af disse 6 flotte looks, der hurtigt kan give din spisestue en helt ny og forårsfrisk vibe.

© Gert Skærlund Andersen

Lyse metaller

Tidligere har kobber og messing været overalt, men nu er det lyse, sølvfarvede metaller, der dominerer. Du kan vælge sølv-accessories såsom vaser, skåle og fyrfadsholdere eller større detaljer såsom en lampe eller lignende.

Mørke træsorter

Vi skandinaver er glade for vores lyse, ubehandlede træ, men det mørke træ gør et comeback i år. Det kan både være stole og bord, og det må gerne være genbrugsmøbler med lidt charmerende patina.

Se flere billeder fra den flotte lejlighed lige her.

© Pernille Kaalund

Sorte elementer

Sort er en essentiel farve i indretningen i år. Du kan køre et skarpt, monokromt look, men hvis du synes, det bliver for hårdt, kan du også vælge at bruge det sorte i form af små detaljer og accessories.

Modige mønstre

Store mønstre giver en rigtigt fed effekt til et rum, der mangler lidt ekstra. Du kan gå hele vejen og investere i et stormønstret tapet med tropefugle eller palmeblade, eller du kan vælge en lidt mindre permanent løsning og bruge kunst, plakater eller tekstiler med vilde mønstre.

Se resten af boligen lige her.

© Gert Skærlund Andersen

Jordtoner

Få naturen ind i spisestuen med flotte, rolige jordfarver og naturelementer. Vægge i jordtoner, naturligt materialevalg og grønne planter – tendensen kan inkorporeres på mange forskellige måder.

Spændende kontraster

Kontraster gør indretningen spændende, og du kan skabe kontrast på mange måder. Du kan blande spritnyt med genbrugsguld, dyrt design med budgetting samt lette og tunge elementer.

Se flere flotte billeder fra huset lige her.