Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fra praktisk arbejdsværelse til stilren tv-stue

I et nykøbt rækkehus ønsker parret at inddrage et hobbyrum og skabe en enkel og stilren tv-oase med plads til flere indretningselementer. Læs indretningsekspertens råd her.

Hej Lone

Måske er vi heldige, at du kan hjælpe os med et indretningsmæssigt problem, som vi selv har svært ved at løse. Vi er flyttet i et mindre rækkehus, hvor tv-stuen af flere årsager skal placeres på førstesalen. Det er jo nok tænkt som en mindre arbejds/hobbyplads, da der er fordelingsareal til værelser i begge ender og en tagaltan, så når man regner trappen med, er der rigtig mange linjer gennem rummet, der gør det svært at møblere.

Vi vil gerne have plads til sofa, tv-møbel og et par lænestole. Vi har en del bogkasser, så hvis der er plads, vil vi gerne have nogle af dem med i indretningen også.

Hilsener,
Hans og Katrine

Kære Hans og Katrine

Jeg kan få plads til alle jeres ønsker bortset fra nummer to lænestol. Når der skal tages hensyn til afstandene imellem møbler og rum, så er der fin plads til en
men ikke to. Her er det især adgang fra trappen og ind på etagen, jeg tænker på, samt til værelset i venstre side af stuen.

I stedet for to lænestole kan I få plads til en rigtig lang sofa, cirka 260 cm som på planen. Hertil flere mindre borde og helst runde, så der ikke er skarpe hjørner at støde ind i. Fjernsynet kommer enten op på væggen på et drejebeslag, eller som tegnet placeret på et lavt møbel med hjul, så det er møblet, der drejer.
Lænestolen i hjørnet kunne også være med hjul på forbenene, så den er nem at flytte, når der skal ses film m.m.

BoTikken har flere mindre, men meget magelige lænestole, hvor jeg især tænker på ”Rimini”, der netop har hjul på forbenene og et lille greb i ryggen, så den er nem at flytte og med en masse valgfri betræk. Der er blevet plads til bogkasser både på endevæggen overfor trappen og i forlængelse af
sofaen.

Lone

© Lone Barslund

Håndplukket til dig