© FDB Møbler

FDB Møbler relancerer Erik Wørts ikoniske sofagruppe

Nu kan du igen få fat i den tidløse sofagruppe fra Erik Wørts, der blev designet i 1967. FDB Møbler relancerer nemlig sofagruppen, der holder generation efter generation.

Den ikoniske sofagruppe er tilbage

Med 50 år på bagen, relancerer FDB Møbler nu den ikoniske sofagruppe fra Erik Wørts. Sofagruppen blev designet på FDB’s tegnestue i 1967 og nu bliver det muligt for danskerne at pryde stuen igen med designklassikere, der holder generation efter generation.

Erik Wørts

Flere anerkendte designere har igennem tiden designet for FDB tegnestuen. Erik Wørts var en af dem, og havde sine bedste år på FDB tegnestue i 1960’erne. Erik Wørts har designet flere ikoniske møbler, hvoraf FDB Møbler har valgt at relancere sofagruppen i læder.

© FDB Møbler

De 50 år gamle møbler er særdeles efterspurgt

Sofagruppen blev designet i 1967 og er særdeles efterspurgt når de sælges på auktion. Det 50 år gamle design holder nemlig stadig den dag i dag. Den høje ryg, de svugne armlæn og løse hynder, giver møblerne en helt særlig karakter.

© FDB Møbler

Sofagruppen

Den klassiske sofagruppe består af en lænestol, en 2-personers sofa og en 3-personers sofa. Alle tre møbler er udført i slidstærkt læder, der holder til at møblerne bliver brugt af hele familien.

Med ben i massiv eg, får møblerne et lettere og mere elegant udtryk, end andre mørke lædermøbler. Du kan derfor nemt kombinere flere møbler fra samme serie, uden at det kommer til at se for tung ud i din stue.

Sofagruppen findes i sort, camel og cognac, og er udført i betræk af overfladebehandlet semianilin.

Erik Wørts sofagruppe fra FDB Møbler kan købes i FDB Møblers butikker og på Coop.dk nu.

Lænestol (L603) 14.999 kr. v/ COOP 2-personers sofa (L601-2) 20.999 kr. v/ COOP 3-personers sofa (L601-3) 24.999 kr. v/ COOP

© FDB Møbler