Dette TV matcher altid din indretning

Det nye TV fra Samsung smelter sømløst ind i din indretning og bliver et stilrent indslag i boligen. Også når det er slukket. Se hvordan her.

En stor og sort TV-skærm bidrager sjældent til et smukt rum. Tværtimod. Nu har Samsung dog designet en løsning til den moderne bolig, der er skabt ud fra ambitionen om at give en fin oplevelse – altid: Ambient Mode på det nye QLED TV. Med funktionen kan TV'et vise en interaktiv baggrund, som får den sorte skærm til at forsvinde.

Funktionen har sin helt egen knap på fjernbetjeningen og er bl.a. genvejen til en række allerede indkodede farvetoner, som du kan aktivere. Kan du ikke finde en nuance, der matcher perfekt, kan du med appen SmartThings tage et foto, som så kan blive vist i stedet. Det er især en god idé, hvis du har rå murstensvægge eller mønstret tapet.

Du kan også uploade dine egne billeder for at opnå en endnu mere personlig effekt eller vælge en interaktiv baggrund med et malet bjerglandsskab, hvor farverne automatisk justerer sig alt efter tidspunktet og vejret.

Eller du kan også vælge at vise et ur, den aktuelle vejrudsigt og streame musik fra din mobil. Dermed bidrager QLED TV fra Samsung til smart enkelhed. I din boligstil, og din livsstil.

Besøg samsung.com/tv for mere inspiration.