© Pure & Original

De smukkeste farvede vægge

Brug lækre, dæmpede farver til at skabe en personlig indretning med et varmt udtryk.

Dæmpede farvetoner

Vi skandinaver er glade for vores hvide vægge og lyse træsorter, men det kan give et rum masser af personlighed at få farver på vægge og paneler.

Med den rigtige indretning og farvekombination kan et hjem komme til at emme af luksus, bare ved at fokusere på de rigtige farver.

Denne bolig er perfekt afstemt i grønne og røde toner, og de smukke, dæmpede farver er anvendt på en måde, der skaber stemning, varme og en eklektisk vibe.

© Pure & Original
© Pure & Original

Tone i tone

Disse rum er bundet smukt sammen med farverne, der går igen hele vejen igennem i forskellige toner. Det skaber en spændende 'udsigt', når man kigger gennem døråbningerne.

© Pure & Original

Fremhævede paneler

Her er væggene holdt i en sart rosa, mens paneler i loft og på vægge er malet henholdsvis lyserøde og en dyb, rødbrun nuance.

© Pure & Original

Sammenhæng og kontrast

Dørkarme og skabe er malet i samme røde nuance for at skabe sammenhæng, og matcher perfekt med lyst læder, mørkt træ og en grøn kontrastfarve.

© Pure & Original

Rød tråd

De røde og grønne toner går igen i hele boligen, sammensat med små, gule elementer, der giver et friskt pust til de støvede nuancer.

© Pure & Original

Dominerende grøn

I køkkenet er det den dybe, grønne farve, der dominerer, og det spiller godt sammen med de grå vægge og røde kontrastelementer.

© Pure & Original

Brud i farveskemaet

Gangen adskiller sig farvemæssigt fra resten af boligen med brune og gule nuancer. De mønstrede vægge gør udtrykket mere moderne og står i flot kontrast til paneler og stuk.

Alle billeder er fra Pure & Original, og du kan se hele deres farvekatalog her.