© Sofacompany

7 smukke sofaer, du med garanti ikke kan stå for

Fra modulsofaen til daybedden og flyderen – få inspiration til dit næste sofakøb med denne stilrene og elegante samling.

Sofaen er et af de vigtigste møbler i hjemmet. Det er her, vi indtager lørdagens eftermiddagskaffe, her, vi slænger os efter en lang arbejdsdag og her, vi samles om en god film, mens mørket falder på.

Udover at have en vigtig funktion er sofaen også et element, der i høj grad kan bidrage til indretningen. Ved hjælp af farvevalg, formvalg og materialevalg kan sofaen smelte naturligt ind i rummet eller påkalde sig opmærksomhed og beundring.

At vælge en sofa er derfor ikke altid nogen nem opgave. Har du brug for inspiration til dit næste sofakøb, kan du kigge med herunder, hvor vi har samlet en række sofaer fra Sofacompany, der alle har et elegant og stilrent design.

Sofacompany går op i at skabe langtidsholdbare sofaer af høj kvalitet, og hvis du vælger din næste sofa i en afdæmpet jordfarve, får du også et tidløst design, der ikke kræver udskiftning de næste mange år. Se syv af vores bedste bud herpå nedenfor.

© Sofacompany

1. Gloria

De forkromede elementer i siden står her i skarp kontrast til den bløde og dybe loungesofa og giver den et eksklusivt og helt særpræget look. Afslapning møder skarphed på en virkelig vellykket måde, og sofaen formår at kombinere funktion og æstetik på bedste vis.

Sofaen er polstret med hundrede procent genanvendt polyester med et diskret riflet mønster.

Gloria, 3,5 personer, fra 11.999 kr.

© Sofacompany

2. Rose

Organiske former kan bløde ethvert rum op, så sofaen her er helt perfekt til dig, der har nogle lidt kølige og skarpe elementer i stuen. Dens asymmetriske og skulpturelle form kan desuden gøre den til et centralt indretningselement og smitte positivt af på hele rummet.

Sofaen er polstret med en blød chenillekvalitet.

Rose, 2,5 personer, fra 7.699 kr.

© Sofacompany

3. Alfred

Den lyse sofa her er opbygget af moduler og kan sammensættes efter smag og behag, behov og plads. Den har rundede kanter og stadig et klassisk udtryk, der gør den tidløs og velegnet til de fleste stilarter og rum.

Modulerne er betrukket med en blød chenillekvalitet i polyester.

Alfred, moduler fra 1.999 kr.

© Sofacompany

4. Paula

Paula her er ekstremt lækker i al sin simpelhed. Det er ene og alene de velkomponerede linjer og former, der giver sofaen et så unikt udtryk – uden på nogen måde at overgøre det eller ville for meget. Sofaen er ganske enkelt enorm stilren og har samtidig masser af personlighed, der virkelig skinner igennem i stuen.

Den er polstret i et mat chenille med en meget blød overflade, som er vævet af 50 procents genanvendte polyesterfibre.

Paula, 3 personer, fra 8.999 kr.

© Sofacompany

5. Ivy

Skal entreen, soveværelset eller køkkenet have nogle siddepladser, er daybedden Ivy perfekt hertil. Kromelementerne, egetræet og det bløde tekstil skaber tilsammen et meget velkomponeret og elegant møbel, der samtidig har et industrielt og råt look.

Den er polstret med en vævet polyesterkvalitet.

Ivy, daybed, fra 7.999 kr.

© Sofacompany

Daphne

Her er virkelig en sofa, der byder op til afslapning. Daphne er en modulsofa, så den er også god, uanset om du skal slænge dig alene eller med en stor familie. Et godt råd: Husk tæppet. Du kommer ikke fra denne flyder lige foreløbig.

Modulerne er polstret med et blødt bouclé.

Daphne, moduler fra 1.899 kr.

© Sofacompany