3 tendenser til stuen, du kan fremhæve med din sofa

Med inspiration fra disse tendenser, der kan understøttes med den helt rette sofa, kan du give din stue et nyt og overraskende look.

Din sofa er ofte stuens midtpunkt, der samler din stil og tone for indretningen i et enkelt møbel. Derfor er det godt at betragte den som stuens hjerte, men det kan være sværere at finde den end som så. Derfor guider vi her til tre tendenser, du kan lade dig inspirere af til din stue og dit valg af sofa.

1. Polstring og dekadence

Med tendensen omkring dybe farver og tunge tekstiler, er der en anden ting, der ikke er til at overse: polstring. Det kan lyde banalt, men møbler polstret fra top til tå vinder mere og mere frem - og det med god grund. Det giver nemlig et indbydende og eksklusivt look.

Med et udtryk, der henleder tankerne på eksklusive hoteller, vil du med den fleksible Dane-sofa fra Sofacompany give din stue et skud dekadence. Sofaen er opbygget i moduler, og giver dig derfor uanede mængder for at give den et helt personligt udtryk og udskifte modulerne alt efter behov. Vælg den i friske, gyldne farver, eller miks modulerne i forskellige typer tekstiler og farver for et dynamisk og uventet udtryk.

Sofa stue med to lækre gule sofaer

Med den fuldt polstrede modelsofa Dane, her i en gylden velour-kvalitet, vil du kunne skabe en livlig indretning fyldt med muligheder.

© Sofacompany
Sofa i stue med pude og plante på bord

Det bløde Danny-betræk, her i farven Dusty Rose, findes i flere forskellige varianter, der spænder fra friskt og gyldent til mere dybt og klassisk.

© Sofacompany

3. Kontraster og dimensioner

Enhver indretning kan gøres mere interessant med forskellige kontraster. Hvor det før var mest var kontrasten mellem lyst og mørkt, handler det i dag mere om at skabe kontrast med forskellige farver, flader og dimensioner.

Giv således plads til at eksperimentere med kontrasten mellem farver, former og tekstiler. For eksempel ved at lege med overdimensionerede billeder i mindre rum eller med overraskende farvesammensætninger, der med deres kontrast skaber et spændende udtryk – mal væggen i to farver eller giv loftet en anden farve end hvid. Eller lad en diskret kontrast mellem hårdt op blødt komme til sin ret med Sofacompanys Storm-sofa, hvor du kan give det stramme design modspil med et blødt tekstil, der giver et inviterende og interessant udtryk.

Grå sofa i stue med puder på

Storm-sofaen med Danny Steel Grey-betrækket er med sit enkle og stringente design perfekt som moderne modspil til organiske former eller høje paneler.

© Sofacompany