Studerende: Hvordan får jeg plads til mit nye liv?

Billy flytter hjemmefra for at studere, men hvordan skal der blive plads til alle hans ting i dele-lejligheden?

Hej Lone,

Jeg flytter hjemmefra inden længe og vil gerne have hjælp til indretning af et lille soveværelse, hvor jeg forudser, jeg får problemer med opbevaring.
Jeg deler stue med en sambo, men der kan jeg ikke have så mange bøger og ting, så soveværelset er vigtigt.

Mange hilsener, Billy.

Hej Billy,

Når man indretter sit første hjem på kollegium eller lejlighed, har man måske ikke så mange ting i starten, men det kommer der hurtigt: Ekstra elpærer og ledninger, toiletpapir på tilbud, skopudsegrej, tøj og linned. Alt sammen noget, der har det bedst i skabe og kasser.
Dit værelse er ikke stort, men du er heldig at der er indbyggede skabe, hvor det meste af dit tøj kan være.
Desuden får du brug for et sted at have dit vasketøj, knager til et par jakker eller tasker og ekstra hylder til bøger og nips og måske æsker til lys, sminke osv.
Med et sengemål på 140 x 200 cm er der 75 cm imellem seng og skabe og det går fint an.
Her har du plads til at hænge et par reoler op på væggen, så de går i højden ved siden af vinduet. Laver du et mellemrum får du en hylde mere helt gratis. Se tegningen.
For enden af sengen er der fin plads til en snavsetøjskurv, et spejl og en række reoler mere som monteres på langs under loftet, - de er selvfølgelig magen til de andre to, så du kan bruge dem sammen et andet sted senere. Stop dem et stykke før hjørnet hvor du sidder / ligger, så du får lidt luft over hovedet.

Bedste hilsener, Lone