Kun på fredag: Wegners Ch23-stol med underskrift

Fredag ​​den 16. juni er en særlig dag for Carl Hansen & Søn. Her relanceres Wegners CH23-stol med et helt særligt tilbud til dig.

Måske er det nu, du skal gøre drømmen til virkelighed, hvis Wegner længe har stået på ønskelisten. Carl Hansen & Søn relancerer nemlig den elegante CH23 spisestol fra 1950 i sæbebehandlet eg og flettet papirgarn fredag den 16. juni, og alle eksemplarer, der sælges på dagen, bliver indgraveret med designerens underskrift samt relanceringsdato diskret placeret på stolens inderside.

Hans J. Wegner har længe haft titel af en af verdens største arkitekter inden for stoledesign! Hans unikke stil og fornemmelse for håndværk og kvalitet glæder årti efter årti designentusiaster over hele verden. CH23 er en af hans tidlige klassikere skabt i et enkelt design, men med fine, velkendte Wegner detaljer - eksempelvis elegante korsformede dækpropper i ryglænet og et særligt dobbeltflettet sæde.

CH23 specialudgaven kan denne dag købes hos Carl Hansen & Søn til en særlig pris på 3.495 kr. og med medfølgende ægthedscertifikat.