
3 tips: Sådan dækker du et smukt julebord
Måneden op til jul er en tid fyldt med hyggelige sammenkomster og lækker mad, og dertil hører en smuk bordopdækning, som kan imponere gæsterne. Her får du tre tips til juleopdækningen og en skøn opskrift på bagt gedeost med friske figner, granatæble og rosmarin på sprødt rugbrød fra Schulstad Signaturbrød.
AfJulen er en tid, der emmer af traditioner og hygge, og det gælder også, når vi skal dække op til julemiddag og julefrokost.
Men har du ikke en rød dug og et fint stel, der bare skal dækkes op med år efter år, må du være kreativ. For nogle er det en leg at skabe en overdådig borddækning fyldt med julemagi – og for andre skal der lidt hjælp til.
Her har vi samlet tre enkle tips til at skabe et smukt dækket julebord, så du kan give retter som rugbrød med karrysild eller æbleflæsk de smukkeste omgivelser. Længere nede finder du den skønneste opskrift på bagt gedeost med figner, granatæble og rosmarin – alt sammen på et lækkert sprødt stykke rugbrød fra Schulstad Signaturbrød.