3 gode grunde til at du skal anskaffe dig et rundt spisebord

Det runde spisebord er lige nu at se alle vegne - og med god grund. Læs med her, og find ud af om det noget for dig.

Spisebordet er ofte hjemmets samlingspunkt, hvor familie og gæster samles. Hvor vi i lang tid har været vant til aflange spiseborde med pladser på hver sin side, har det runde spisebord for alvor meldt sig på banen i de danske hjem.

Men hvordan indretter du med et rundt spisebord, og hvad skal du være opmærksom på, hvis du overvejer at anskaffe dig et? Vi giver dig nogle gode bud her.

GM Edge 3900 spisebordets organiske bordplade fuldendes af en blød kantprofil, der på både skarp og elegant vis bidrager til bordets særpræg.

© Naver Collection

1. Det giver et organisk udtryk i indretningen

Med sin bløde form kan et rundt spisebord bidrage med en organisk kontrast til mere stringente linjer, som du måske har i din indretning. Se derfor dit runde spisebord som en ultra-funktionel skulptur, der ved hjælp af bare et eneste møbel, smukt samler og understøtter din personlige stil og indretning.

Med sin runde form og sine elegante kanter i træ bliver Edge-spisebordet fra Naver Collection et varmt og moderne indslag i din spisestue. Bordet er designet af Nissen & Gehl med hver en detalje for øje, så æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

Er det runde bord ikke helt stort nok, kan et ovalt ofte bidrage med det samme organiske udtryk, men med plads til flere. Her ses Edge i en oval udgave i massivt træ.

© Naver Collection

Det naturlige træ og den hvide bordplade i corian spiller smukt sammen og giver bordet et moderne og varmt udtryk.

© Naver Collection

3. Det runde bord inkluderer alle

Der er ikke noget værre end at havne i den kedelige ende af bordet ved et middagsselskab. Ved et rundt bord er der ingen, der sidder for bordenden eller er afskåret fra selskabet i hver sin ende. Derfor er det runde spisebord langt mere inkluderende, da alle kan deltage ubesværet i middagssamtalen. På den måde havner du altid midt i de festlige stunder, uanset hvor du sidder.

GM Edge 3900 i massivt træ eller med bordplade af corian, der i kombination med den valgte træsort fremhæver bordkanten. Spisebordet er udført i eksklusive materialer som massivt elm, ask, eg, valnød og corian. Vejledende udsalgspriser fra kr. 16.740,-.