Sengetid

Søvnen er essentiel for dit velbefindende, så pas godt på den.

Sengetæppe i dobbeltlag
© bobedre.dk

Sengetæppe i dobbeltlag 100% uld fra engelske Society, 220 x 240 cm, udover de fire viste farver fås det også i antracit, gråblå og brun, 2450 kr., Stilleben.

Stil er ført helt igennem
© bobedre.dk

Stil er ført helt igennem her i soveværelset og kan måske bedst betegnes som moderne art deco. Det er især mixet af elegante småmøbler og lamper, inspireret fra 1920’erne og 1930’erne, og den i øvrigt minimalistiske stil og indretning, der gør forskellen – og så selvfølgelig den gennemførte klare blå-grønne farve.

Lys og lamper
© bobedre.dk

Lys og lamper er med til at skabe stemning i soveværelset. Undgå en skarp spot i loftet, men gå efter blød og behagelig belysning i krogene. Her er det bordlampen Glaze med fod i lyseblå keramik, fås også i orange og gul, fra 7500 kr., Frama.

I soveværelset her er der
© bobedre.dk

I soveværelset her er der skejet ud med mønstre og farver i tekstilerne, mens rammerne for rummet er holdt i rolige toner med en grå nuance på væggen og et lyst trægulv, som giver en god base for at eksperimentere med farver i sengetøj og sengetæpper.

Brug farverne på sengetøjet
© bobedre.dk

Brug farverne på sengetøjet så kan du nemt skifte ud efter humør, Duo-sengetøj i petroleum med gul kontrastsyning, 140 x 200 cm, 449 kr., Sødahl.

Stribede puder
© bobedre.dk

Stribede puder i 100% blød bomuld, 50 x 50 cm, 699 kr. pr. stk., Karmameju.

Der er leget med dybder
© bobedre.dk

Der er leget med dybder og dunkle farver i det klassiske soveværelse, der udtrykker ro og enkelhed. Væggene er holdt kridhvide, mens trægulvet er bejdset mørkt, og loftet er malet i en grå-sort tone, næsten som en nattehimmel.

Sengetøj i sarte nuancer
© bobedre.dk

Sengetøj i sarte nuancer fra Magasins eget label, fås i flere økologiske bomuldskvaliteter, supercale, ægyptisk og amerikansk Pima, og i op til 13 farver, fra 299 kr. pr. sæt, Magasin.

Skulpturelt sengebord
© bobedre.dk

Skulpturelt sengebord fra Zanotta, perfekt til morgenkaffen og avisen, fremstillet i CristalPlant. 6995 kr., Hultmann Interior.

Den klassiske væglampe
© bobedre.dk

Den klassiske væglampe Ball, fås nu i nye farver, her støvet grå, 349 kr., Design by Frandsen.

Luksus-sengesæt
© bobedre.dk

Luksus-sengesæt i blødt ægyptisk bomuld, fås i to grålige og én hvid nuance, designet af Cecilie Manz, fra 1490 kr. pr. sæt, Georg Jensen Damask.

Ingen farver
© bobedre.dk

Ingen farver eller bare én, nemlig den kridhvide, dominerer dette soveværelse. Lige fra gulvet, malet i højglans epoxy-maling, til møbler. Det giver et roligt, eksklusivt og næsten klinisk look, hvor intet forstyrrer øjet.

Find din drømmedyne
© bobedre.dk

Find din drømmedyne på Ringsted Duns smarte dynevælger-test, ringsted-dun.dk/dynevaelger, hvor du efter testen kan vælge blandt det store sortiment i både fiber, dun og øko-tex.

Materialerne spiller hovedrollen
© bobedre.dk

Materialerne spiller hovedrollen i dette soveværelse, som bedst kan karakteriseres som enkelt, nordisk og naturligt, og det på trods af, at her også har sneget sig et lille, kinesisk natbord ind. Det er kombinationen af sten, vægbeklædningen i naturtræ og de enkle sengemøbler, der gør udslaget.

Garderobeskab
© bobedre.dk

Garderobeskab med forskellige typer træfinér på låger og skuffer. Fra tyske Schönbuch. H 180 cm, 49.940 kr., Design Ambassaden.

Udsigten kan du
© bobedre.dk

Udsigten kan du (formentlig) ikke genskabe i dit soveværelse, men du kan lade dig inspirere af den enkle stil, hvor naturens farver og materialer får lov til at træde smukt frem mod de hvide gulve og vægge. Husk også en praktisk siddeplads, her med Hans J. Wegners smukke skalstol i lyst træ.

Har du kolde tæer
© bobedre.dk

Har du kolde tæer så er Care-box-dynen fra den nye Perfect Body Quilt-kollektion måske løsningen. Den har ekstra store kassetter med dunfyld ved tæerne og brystet, som typisk er de steder på kroppen, der kræver mere varme. Dyneserien er designet med ekstra god draperingsevne, fra 1359 kr., Quilts of Denmark.

Sengetøj i 100% blødt hør
© bobedre.dk

Sengetøj i 100% blødt hør i naturens nuancer, dynebetrækket fås i str. 146 x 210 cm, 146 x 220 cm og 240 x 220 cm til hhv. 525 kr., 560 kr. og 885 kr., pudebetræk, 60 x 63 cm, 95 kr., ren-linne.com.

Vækkeur med iPod-dockingstation
© bobedre.dk

Vækkeur med iPod-dockingstation udført i træ med tal, der lyser igennem, b 18,5 cm, 999 kr., Moods.

Sengesæt, Cora
© bobedre.dk

Sengesæt, Cora i 100% bomuld med grafisk print i varme jordfarver, fås også i lilla, fra 399 kr., Juna.