© Pinterest

Mal soveværelset mørkt som natten

Har du svært ved at falde til ro om aftenen, kan det skyldes lyset i dit soveværelse. Prøv at male dine vægge i en dragende, mørk nuance, og se om det ikke hjælper på nattesøvnen.

I nattens mulm og mørke

Når det kommer til indretningen soveværelset, er det vigtigt at du føler dig tryg og rolig. Sindet skal kunne slappe af, så tankerne over dagens gøremål bliver et overstået kapitel. Ved at male dine vægge eller blot en enkel, i en dyb og behagelig nuance, kan du være med at lade roen sænke sig.

At male sit soveværelse lyst- eller sågar hvidt som de fleste, er ud fra et feng-shui-mæssigt synspunkt, en rigtig dårlig idé. Et hvidt soveværelse tilfører rummet en afstandstagende kølighed, og indikerer dårlige samarbejdsevner - og vi ønsker jo netop at omfavne drømmeuniverset.

En frithængende pære med gylden fatning kommer i sandhed til sin ret, med et mørkt og indbydende lærred som baggrund.

Tone-i-tone giver øjet ro til at slappe af. Den overdimensionerede sengelampe giver udtrykket kant.

Forførende mørkt soveværelse, leder tankerne hen på et gammelt arkiv eller bibliotek. Det mørke træ komplementeres af et grafisk sengetæppe.

Tør du ikke lade soveværelset emme af mørke, kan du nøjes med at male en enkelt væg i en smuk, blågrøn nuance. Hvidt sengetøj står knivskrapt til denne betagende vægfarve.

Brug gerne kunst som en essentiel del af dit mørke soveværelse, som her.

Byd naturens mørke farvespil indenfor, og indret med mørkt træ, messing og organiske former.

En hvid, dyb vindueskarm kommer til sin sande ret, når vægge og interiør er mørkeblå, grålige og sorte.

Det er naturligvis de færreste, som er beriget med så smuk en udsigt - men vi er fuldstændig betaget af det rå og rolige udtryk, dette værelse besidder.