hjemmekontor laptop indretningstips boligbloggen
© Gettyimages

Hvordan får jeg plads til hjemmekontoret?

En læser er træt af, at skrivebordet fylder i soveværelset. Men hvor skal det ellers stå? Se, hvordan BO BEDREs indretningsekspert løser problemet, de fleste af os kender.

Kære Lone

I mit soveværelse har jeg en væg, hvor jeg har et klædeskab stående ud fra et hjørne med skorsten og hen mod døren. Skabet måler 150 cm og på den tilbageværende plads imellem skab og dør står så mit lille skrivebord, som står dårligt, dels fordi døren går op i det og dels fordi det roder, og det er jeg ked af i mit soveværelse, hvor jeg meget hellere vil have ro og fred.

Det lader sig gøre at rykke på skabet, men jeg mener ikke at det kan stå andre stedet pgaf størrelse og højde.

Hilsener Ivalo.

hjemmekontor arbejdsplads skrivebord indretningstips
© Lone Barslund

Kære Ivalo.

Jeg kan se at døren sidder i en væg, der går på skrå i forhold til væggen med skab og skriveplads. Det gør det endnu mere forstyrrende, når døren går op imod bordet, at det står der, men er ikke noget problem, når skabet flyttes nærmere.

Jeg synes nemlig, at du ved at flytte skabet, får en rigtig fin og uforstyrret skrivebordsplads i hjørnet imellem skab og skorsten, med rigtig god opbevaringsplads på nye hylder og så kan du skjule det hele med et let gardin, så der er ro og fred, når du skal sove.

Gardinet skal være et let stof, der kan parkeres på de 30 cm, som skorstenen fylder, så det ikke generer dig når du sidder ved bordet. Holder du både stol, bordplade, hylder og gardin i hvidt, vil det næsten ”forsvinde” i hjørnet.

Jeg ved ikke hvordan skabet slutter mod loft, men du kan enten montere en gardinstang foran på skabet eller på siden – det finder du ud af, hvad der fungerer bedst.

Du skal selvfølgelig huske at føre strøm bagom skabet til pc og bordlampe.

Imellem skabsside og dør kan der blive plads til strygebræt eller knager til tasker, alt efter dine behov og ønsker.

Mange hilsener Lone

hjemmekontor indretningstips
© Lone Barslund