Hästens limited edition nordic frame tilbud seng
© Hästens

Hästens specialdesigner seng til de nordiske lande

Den svenske sengeproducent hylder nu den skandinaviske stil med en eksklusiv limited edition seng. Se den her, og læs mere om, hvad der gør den så speciel

Den nordiske stil har over de sidste par år indtaget verden med storm. Den lyse og lette indretning, som vi i norden så ofte tyr til, giver nemlig hjemmet en helt speciel stemning. Den stil hylder den svenske sengeproducent Hästens nu med en helt speciel limited edition seng.

Hästens Nordic Frame er nemlig designet specielt til de nordiske lande, og bliver kun produceret i 800 eksemplarer, som eksklusivt sælges i Skandinavien. Sengen er håndlavet af rene naturmaterialer på Hästens fabrik i Sverige, hvor Hästens egen kvalitetskontrol også finder sted. Det sikrer dig en ren, naturlig og dyb søvn.

Nordic Frame kombinerer på bedste vis godt design og ultimativ komfort og kommer i farven Ocean Blue. En smuk, blå farve, der giver sengen en lethed og ro, som passer perfekt til det skandinaviske soveværelse.

Du kan læse meget mere om det unikke håndværk og de naturlige materialerHästens hjemmeside. I øjeblikket har Hästens et tilbud på limited edition sengen Nordic Frame, som du kan læse meget mere om her.