Fashion-bloggerens lyse luksus-soveværelse

Kom indenfor i bloggeren Funda Christophersens inspirerende soveværelse. Hun venter sit første barn og ved, hvor vigtigt det er at få god søvn

Da 32-årige Funda Christophersen skulle indrette sit soveværelse i lejligheden i København, var hun meget opmærksom på, at skabe en stil, der gjorde rummet til et roligt sted at falde i søvn og vågne op i. Funda er selvstændig forretningskvinde og står bag bloggen byfunda.com og instagramprofilen @fundachristophersen – og så venter hun sit første barn. Derfor er en god nattesøvn vigtig for, at hun kan bruge de vågne timer på at gøre de ting, hun elsker.

"Jeg har fokuseret på at holde mit soveværelse så lyst som muligt og tilføjet lidt blå nuancer og grønne planter. Min boligstil er et mix af danske klassikere, vintage fund og minder fra vores mange rejser. Jeg kan generelt godt lide naturlige nuancer i mit hjem blandet med store, grønne planter. Materialer som træ, marmor og flet fylder meget i mit hjem", fortæller Funda.

Funda har valgt en Hästens-seng af modellen Luxuria. Sengetøjet skal helst være i hør og holdt i lyse nuancer som hvid, beige, lyseblå og pudderrosa som _for eksempel "Velvet" fra Hästens der består af 30% hør og 70% modal._

Plads til et barn

Den er ikke til at komme udenom – sengen. Vi tilbringer over en tredjedel af vores liv i sengen, så det er vigtigt at finde det helt rigtige match. Da Funda skulle vælge sin seng gik hun efter høj komfort.

"Jeg har tidligere haft en del problemer med ryggen, så jeg havde brug for en seng med god støtte. Derudover tænkte jeg også meget på, at det skulle være en seng, vi kunne have i mange år frem og hvor der en dag også var plads til at et barn kunne snige sig op", fortæller Funda.

Derfor faldt valget på en seng fra Hästens. Et valg hun bestemt ikke fortryder nu, hvor hun er gravid.

"Det har været skønt at sove i min Hästens-seng, mens jeg har været gravid. Man kan til tider glemme, hvor god den er at sove i. Men hver gang jeg kommer hjem fra en ferie, bliver jeg stadig overrasket over, hvor meget bedre den er!" siger Funda.

Bøger skaber en hyggelig stemning på natbordet, hos Funda Christophersen.

Inspireret af L.A. og norden

Funda har en forkærlighed for at indrette med store, grønne planter. En kærlighed hun selv mener, kommer fra hendes mange rejser til L.A., hvor der er palmer, kaktusser og grønne planter overalt.

Men især den nordiske, minimalistiske stil gennemsyrer Fundas soveværelse. En trend, som hun ser, fylder meget i den måde, vi indretter vores soveværelser på nu.

"Der er meget fokus på nordisk stil, som er simpelt, moderne og lyst. Man kan skabe den eftertragtede lethed med lyse, naturlige tekstiler som hør og bomuld," fortæller Funda.

En smuk pyjamas, som den Funda har på, er ikke blot til soveværelset. Pyjamas-trenden ses i øjeblikket overalt i gadebilledet og Fundas bedste trick til at style pyjamassen er at sætte den sammen med et par høje hæle og evt. en glimmersok, tag en taske over skulderen og tilføj nogle fine guldsmykker.

Tricket til at falde i søvn

Funda har indrettet den perfekte, afslappende oase i soveværelset uden ret mange forstyrrende elementer. Ud over at skabe ro i de ydre rammer er hendes bedste trick til at få en bedre nattesøvn, at sørge for at du er virkelig træt, inden du går ind i soveværelset.

"Derudover er det vigtigt først og fremmest at anskaffe sig en god seng, en eller to gode hovedpuder og en lækker dyne, der passer til dit behov," siger Funda.

Men hvad laver Funda egentlig, lige inden hun falder i søvn?

"Jeg ser Netflix! Jeg ville ønske, jeg var bedre til at læse bøger, inden jeg falder i søvn, men jeg kobler bedst helt af ved at se en serie", fortæller Funda.

Du kan følge Funda Christophersen på bloggen byfunda.com og find hende på Instagram på @fundachristophersen