Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Boudoir

Vi søger tilbage stilmæssigt i soveværelset. Bl.a. er boudoirstilen fra 1800-tallet retur. Få inspiration af de skræddersyede luksusløsninger her.

Nyfortolkninger

© Birgitta Drejer

Den lækreste gavl med natblå polstring, Ralph Lauren-sengetøj i lavendel/hvid - og fjernstyrede, gulvlange gardiner, ligeledes med lavendeltoner. Alt sammen i et London-hjem af de mest toneangivende.

Nyfortolkninger
Kobberlampen Brubeck i art deco-stil til væggen giver den perfekte lyssætning. Kobber fletter sig smukt ind i boudoir-stilen. 9036 kr., Delightfull.

Nyfortolkninger

© Birgitta Drejer

Gavle med smukke linjer, som kan bruges til mange sengemodeller. Contessa, 2499 kr., Ilva.

Nyfortolkninger

© Birgitta Drejer

Velourgavl i himmelblå, der giver den helt rigtige luksus-setting. En costumized løsning, som henter inspiration fra især Frankrig - og er en del af den delikate, polstrede kollektion fra Mollys Home. 7890 kr.

Nyfortolkninger

© Birgitta Drejer

Sengegavle med referencer til danske ikoner, denne er inspireret af Finn Juhls design. 5400 kr., Vintage Room.

Hotel-elegance
Tekstiler, der giver soveværelset lethed og balance. Willow Indigo designet af Helene Blanche for Tapetcafé, 850 kr. pr. m.

Hotel-elegance

© Birgitta Drejer

Nogle af verdens mest kræsne og kostbare boligtekstiler kommer fra franske Élitis. Her er en smagsprøve på gardiner i dobbeltlag. Fås hos Green Square, som også oplyser priser mv.

Hotel-elegance

© Birgitta Drejer

Puffen er polstret så hårdt, at den kan anvendes til natbord og giver rummet et fransk modesalon-præg. 4950 kr., Mollys Home.

Hotel-elegance
Eksklusivt sidebord, som giver dit soveværelse glamour for alle pengene. Designet af McCollin Bryan. Fra 22.500 kr., The Apartment.

Evig Coolnes
Etnisk inspiration i 100 procent økologisk bomuld. Tribal Sketch, 499,95 kr., Södahl.

Struktur og teknologi

© Birgitta Drejer

“Grand Torino”, flot navn til en flot seng. Et helt nyt design fra Poltrona Frau, som leder tankerne hen på distingverede hotelmiljøer. Fra 43.000 kr., Designambassaden.

Relaterede Artikler