Bløde pakker der hitter under juletræet

Disse lækre ting til soveværelset vil helt sikkert få de bløde gaver øverst på ønskesedlen denne jul - både hos dig selv og dine nærmeste, der trænger til ekstra forkælelse.

Om det er bløde, uldne tæpper til de kolde nætter eller en hovedpude, der gør din nattesøvn til en drøm, så kan Hästens meget mere end bare senge. For det jo ikke kun sengen der afgør, om du får en god nats søvn.

Du bruger nemlig samlet 25 år - omkring en tredjedel - af dit liv i en seng og dit soveværelse, så det er ikke et sted, hvor du bør gå på kompromis. Derfor er det vigtigt at finde en god seng, dyne og pude, der behager din krop.

Vi har udvalgt nogle af de bedste, bløde ting til soveværelset, som er helt perfekte til gaven eller ønskesedlen denne jul.

Varm dig i sengen eller sofaen med en kop te og en lækker, blødt plaid i alpakauld fra Peru. Fås i tre forskellige farver, 2.310 kr.

Hop direkte ned på skyerne om morgenen, når du indhyller dine fødder i disse lune, bløde uldsokker. Lavet i 100% bomuldssatin med fyld af gåsedun og -fjer, 600 kr.

Føl dig lidt mere eksklusiv derhjemme og ifør dig en af de mest populære modetrends denne sæson, der hitter både i soveværelset og til hverdag. Eksklusiv kimono i 100% merceristeret bomuld, 1.120 kr.

Forkæl dig selv eller din nærmeste med en ekstra god julegave i år. Hästens 2000T justerer sig efter dine bevægelser om natten, så din søvn bliver skræddersyet efter din krop.

Få en drømmende søvn med en anatomisk luksus-hovedpude fra Hästens, så din nakke og ryg har den helt rigtige støtte når du sover. Lavet i 15 % gåsedun, 85 % gåsefjer og er inklusive to stk. aflastningscylindre samt et blåternet betræk, 1.940 kr.

Er der noget mere hyggeligt end en pyjamas til juledagene og de køligere nætter? Pyjamas i 100% bomuldssatin i str. XS til XXL, 1.190 kr. til voksne og 890 kr. til børn 9-13 år.

Lækkert sengetøj kan gøre en verden til forskel for din søvn og for stemningen i soveværelset. Sengetøj, Satin pure i 100% bomuldssatin. Fås i flere forskellige farver og mål, fra 670 kr. og 2.160 kr.