3 luksuriøse soveværelser i tre forskellige stilarter

Sæt nøglekortet i døren, og drøm dig bort i de tre luksuriøse hotelrum i tre forskellige stilarter. Lad dig inspirere og tag idéerne med hjem.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Træd ind i Patricia Urquiolas lækre univers

Med den spanske stjernedesigner på holdet er Il Sereno blevet et ferieparadis for de kræsne.

Il Sereno er en sanseoplevelse af de mere sjældne af slagsen. Soveværelserne er designet med tanke på at få maksimalt udbytte af den skønne udsigt over Comosøen, imens interiøret smelter sammen med de idylliske omgivelser. Store vinduer rammer landskabet ind, imens farver og materialer er både naturlige og æstetiske.

Grønne, brune og gyldne nuancer er mikset med materialer i sten, træ og uld, og skaber en dejlig, afslappende atmosfære. Den varme væg klædt i valnøddetræ og sten giver blikfang til den specialdesignede sengegavl, som er betrukket i polstret jacquard. Et sandt kunstværk.

Kobber og messing på sengegavlen står i fin kontrast til de matte materialer, og helheden er både sofistikeret og afslappet – personlig og tidløs.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Glitrende detaljer i kobber og messing sætter et glamourøst præg på interiøret og står i kontrast til væggene, som er klædt i mørk, mat valnød.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

De store flader fremstår varme ved hjælp af de naturlige materialer i træ og tekstiler.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

IL SERENO

Nyåbnede Il Sereno ligger i naturskønne omgivelser ved Comosøen i Italien. Stjernedesigneren Patricia Urquiola har
sat sin signatur på hotellet, og står bag alt fra arkitekturen og interiør til de ansattes halstørklæder og bådene, der ligger ved hotellets private bro.

Målet har været at skabe en afslappet luksus i intime omgivelser, og kapaciteten er begrænset til 30 suiter. Alle rummene har udsigt over søen og privat balkon. Du kan slappe af i hotellets egen have, svømme i udebassinet eller udforske området ved hjælp af hotellets egen bådservice.

Når du bliver sulten, er restauranten Berton Al Lago stedet at sætte sig til bords. Her disker Michelinstjernekokken Andrea Berton op med enkle italienske retter baseret på ferske, lokale ingredienser. Se mere på ilsereno.com.

Billede:
Naturlige materialer går igen udenpå som indeni. Alle rummene har egen balkon, hvor man kan nyde den storslåede udsigt over Comosøen.

Lampe

Mater Dome, designet af Todd Bracher, diam. 25 cm, 2795 kr., Mater.

Sengetæppe

i vasket hør, 180 x 250 cm, 499 kr., H&M home.

Spejl

Sophie, designet af Jean-Francois Merillou 3.395 kr., Mater.

Bord

i marmor og stål, Piero, h 40 x b 55 x l 130 cm, 8.999 kr., Bolia.

Tapet

Fornasetti Murals Nuvole, 2950 kr. for et sæt med to ruller, Cole & Son.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Danske Space Copenhagen har givet 11 Howard i New York et skandinavisk touch

De rene linjer og klassiske farver skaber ro på værelserne midt i den travle storby.

Soveværelserne på 11 Howard har alt, hvad du har brug for. Danske Space Copenhagen står for den skandinaviske, sanselige minimalisme, der kommer til udtryk gennem naturligt træværk på møbler og gulv og taktile tekstiler i uld og hør.

Den pulserende storbystemning træder frem i form af glitrende detaljer i messing, samtidig med de douce farver på væggene samler alle elementerne i en sofistikeret helhed. Møblerne er speciallavede i København og Brooklyn, imens den taiwanesiske kunstner Katie Yang selv har hængt kunstværket op over sengen i hvert rum. Kort sagt er stemningen cool og kunstnerisk.

Billede:
Mørke gardineeri tung velour strækker sig fra loft til gulv og understreger, at der er højt til loftet, samtidig med det giver dybde og kontrast til den ellers så lyse helhed.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Detaljer i messing giver ikke bare soveværelset et luksuriøst løft, det fortsætter helt ind i badet, hvor de gyldne nuancer giver rummet varme.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Hotellet 11 Howard åbnede i foråret 2016 og er en kunst- og designoplevelse af de sjældnere slags. Hotellet i SoHo på Manhattan er indrettet af den amerikanske arkitekt Anda Andrei i samarbejde med det danske designteam Space Copenhagen.

I lobbyen hænger en af Alexander Calders ikoniske skulpturer, og fra rummene kan du nyde udsigten over Empire State Building og Brooklyn Bridge. Restauranten drives af den anerkendte franske kok Daniel Rose, minibaren styrer du selv, og du kan leje longboards i receptionen og udforske byen på den mest trendy måde.

Husk, hvis du bestiller rum direkte på hotellet, går en del af pengene til The Global Poverty Project, der kæmper for at standse ekstrem fattigdom. Tjek 11howard.com.

Billede:
Den elegante facade underbygger den dekante stil indendøre.

Skammel

Easy fotpall, ca. 5.900 kr., Norrgavel.

Pude

Pique, 719 kr., Louise Roe.

Væglampe

VL38, designet af Vilhelm Lauritzen, 2.495 kr., Louis Poulsen.

Plaid

i bomuld, Crinkle, 150 x 210 cm, 699 kr., Hay.

Sengetøj

Ombra, pudebetræk, 50x70cm, 420kr. dynebetræk, 1.325 kr., Mille Notti.

Tæppe

Totoki, 200 x 300 cm, 12.690 kr., BoConcept.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

I hjertet af Paris ligger Hotel Bachaumont

Runde messinglamper møder skrivebordet i mørkt træ og marmor, der underbygger den dekadente art deco-stil, som præger interiøret på Hotel Bachaumont. Paletten består af rolige nuancer af grønt og blåt, fra mættede toner til lyse, støvede varianter.

De forskellige farver på væggene er en effektiv måde at dele rummet ind i soveværelse, arbejdskrog og baderum. Badeværelsesvæggen har fået to farver med et område i mørkegrøn nederst på væggen. En lækker overgang til de tofarvede fliser på gulvet i badet. Farverne giver rummet dynamik, men det er diskret nok til, at man let får ro på pulsen.

Den polstrede sengegavl, der er betrukket med stof fra Pierre Frey, giver rummet tekstur og blødhed, imens ornamentikken fra hoteldørens hovedindgang føres helt ind til natbordet på værelserne. Balkonen er ikke mindst det perfekte sted at nyde dagens første croissant.

Billede: Blå og grøn har en afslappende effekt, så Hotel Bachaumonts tone-i-tone-palet bestående af douce grønblå toner giver garanteret en rolig puls.

Farvevalget skaber varme i rummet, samtidig med det binder de forskellige funktioner sammen. Fx hentes vægfarverne elegant ind på gulvfliserne i badeværelset.

De inddelte vægge i forskellige farver giver rummet spil, imens runde messinglamper og mørkt træværk sørger for en eksklusiv art deco-stil.

© J.P. Pieter & Patricia Parinejad

Hotel Bachaumont ligger midt i Paris og oser af historisk charme. Ikke så underligt, når det åbnede første gang tilbage i 1700-tallet. I en periode blev det brugt som sygehus, men i 2015 sørgede designer Dorothée Meilichzon for, at hotellet igen kunne byde gæster velkommen til et opdateret og moderne univers.

Restauranten er udviklet af Experimental Group og byder på traditionelle franske retter med et moderne tvist. Får du spist dig for mæt, kan du træne i helsestudiet i kælderen.

Med gåafstand til Louvre på den ene side og Marais’ små butikker og caféer på den anden side sørger Hotel Bachaumont for, at du kan nyde den franske hovedstad fra sin bedste side. Hotelbachaumont.com.

Billede:
De eksklusive og blå nuancer på værelserne går igen på hotellets facade.

Art deco-inspireret sengegavl

med velour, b 160 cm, 14.000 kr., Botón.

Original Check Satin, hovedpudebetræk, 50 x 60 cm, 370 kr., dynebetræk, 155 x 220 cm, 1.790 kr., Hästens.

Lænestol

Ace, designet af Hans Hornemann, 4.499 kr., Normann Copenhagen.

i messing og frostet glas, ca. 1.410 kr., Cedar and Moss.

Plaid

Form, 1.399 kr., BoConcept.