Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Den flexible sofa

IDDESIGN 115

© bobedre.dk

IDDESIGN 115 er en ny meget enkel hjørnesofa med rygpuder med dunpolstring for ekstra god komfort. Sofaen fås i et utal af farver fra 22.999 kr., IDEmøbler.

Tufty-too

© bobedre.dk

Tufty-too er en videreudvikling af sofaen Tufty-Time fra 2005. Begge er designet af spanske Patricia Urquiola for italienske Moroso. Systemet består af otte moduler med betræk i tekstil og kontrastsyninger. Viste løsning fra 76.570 kr., 3 Falke Møbler.

Grande Mare

© bobedre.dk

Grande Mare eller det store hav er, hvad designeren Antonio Citterio har kaldt sin nye modulsofa fra Flexform. Base og betræk i enten tekstil eller læder. Løsning som på foto inklusiv puder, men uden borde fra 84.042 kr., CasaShop.

Melt

© bobedre.dk

Melt er en modulsofa med otte elementer - nogle ligetil, andre skæve, som sammen skaber et sjovt sofaudtryk. Designet har Mauro Lipparini stået for i samarbejde med Bonaldo. Fra 24.000 kr., Skanbach Furniture.

Erasmo

© bobedre.dk

Erasmo er italienske Natuzzis bud på en ny sofaklassiker. Claudio Bellini står bag designet af de cirka 15 moduler, der skal signalere tidsløst design og komfort. Fås i både tekstil og læder. Som vist fra 13.590 kr., Natuzzi.

Domino

© bobedre.dk

Domino er et avanceret siddesystem med cirka 15 forskellige elementer, ben i forskellig størrelse og diverse tilbehør. Designet af Dick Spierenburg for hollandske Montis. Viste løsning fra 60.150 kr., Witehauz.

Jaan Living

© bobedre.dk

Jaan Living blev præsenteret af tyske Walter Knoll på møbelmessen i Milano i år, og EOOS, som står bag designet, har skabt en modulsofa med storby-elegance og stramme linjer. Sofaen har tilmed afsætningsplads indbygget i designet, hvor man kan lægge iPaden og avisen fra sig. Som vist 71.278 kr., Design Center Roskilde.

Allen

© bobedre.dk

Allen fra italienske Minotti er en ny modulsofa tegnet af Rodolfo Dordoni. Elementerne løftes let op på de tynde ben i aluminium og helheden er enkel med små skæve detaljer. Som vist fra 80.000 kr., Sibast Interiour.

Relaterede Artikler