Den flexible sofa

IDDESIGN 115
© bobedre.dk

IDDESIGN 115 er en ny meget enkel hjørnesofa med rygpuder med dunpolstring for ekstra god komfort. Sofaen fås i et utal af farver fra 22.999 kr., IDEmøbler.

Tufty-too
© bobedre.dk

Tufty-too er en videreudvikling af sofaen Tufty-Time fra 2005. Begge er designet af spanske Patricia Urquiola for italienske Moroso. Systemet består af otte moduler med betræk i tekstil og kontrastsyninger. Viste løsning fra 76.570 kr., 3 Falke Møbler.

Grande Mare
© bobedre.dk

Grande Mare eller det store hav er, hvad designeren Antonio Citterio har kaldt sin nye modulsofa fra Flexform. Base og betræk i enten tekstil eller læder. Løsning som på foto inklusiv puder, men uden borde fra 84.042 kr., CasaShop.

Melt
© bobedre.dk

Melt er en modulsofa med otte elementer - nogle ligetil, andre skæve, som sammen skaber et sjovt sofaudtryk. Designet har Mauro Lipparini stået for i samarbejde med Bonaldo. Fra 24.000 kr., Skanbach Furniture.

Erasmo
© bobedre.dk

Erasmo er italienske Natuzzis bud på en ny sofaklassiker. Claudio Bellini står bag designet af de cirka 15 moduler, der skal signalere tidsløst design og komfort. Fås i både tekstil og læder. Som vist fra 13.590 kr., Natuzzi.

Domino
© bobedre.dk

Domino er et avanceret siddesystem med cirka 15 forskellige elementer, ben i forskellig størrelse og diverse tilbehør. Designet af Dick Spierenburg for hollandske Montis. Viste løsning fra 60.150 kr., Witehauz.

Jaan Living
© bobedre.dk

Jaan Living blev præsenteret af tyske Walter Knoll på møbelmessen i Milano i år, og EOOS, som står bag designet, har skabt en modulsofa med storby-elegance og stramme linjer. Sofaen har tilmed afsætningsplads indbygget i designet, hvor man kan lægge iPaden og avisen fra sig. Som vist 71.278 kr., Design Center Roskilde.

Allen
© bobedre.dk

Allen fra italienske Minotti er en ny modulsofa tegnet af Rodolfo Dordoni. Elementerne løftes let op på de tynde ben i aluminium og helheden er enkel med små skæve detaljer. Som vist fra 80.000 kr., Sibast Interiour.