10 sovesofaer som både er pæne og behagelige

Har du svært ved at finde en sovesofa som er elegant, praktisk og komfortabel på samme tid? Så får du her 10 bud på sovesofaer, du gerne vil have stående fremme, og som dine gæster gerne vil sove på.

Sovesofa, Comfort Living
© Comfort Living
Komfortabel sovesofa
© Comfort Living

Comfort Living

Denne sovesofa kan du selv designe i forhold til størrelse, betræk, armlæn og madras. Der findes også færdiglavede løsninger. Sovesofaens kvalitet er i top og med dens tidløse design, kan den pryde hjemmet mange år frem.

Sovesofa, fra 10.998 kr., Comfort Living.

Hans J. Wegner sovesofa
© Werenberg

Sovesofa designet af Hans J. Wegner

Det stilrene og minimalistiske Wegner-design vil dine gæster helt sikkert gerne tilbringe natten i. Sofaen er en del af Getama-serien, som er indbegrebet af dansk design. Den fås både i bøg og eg.

Getama | Wegner GE259, 27.938 kr., forhandles hos Werenberg.

Minimalistisk sovesofa
© Karup Design

Minimalistisk sovesofa i rolige farver

'Folk'-sovesofaen er et smukt og enkelt skandinavisk design. Sofaens bløde linjer i rolige farver står i kontrast til metalstængerne i siderne, og den har derfor både et elegant og samtidig råt look. Den er enkelt i sit design og fås i 14 forskellige farver.

Folk sovesofa, 7.284 kr., Karup Design.

LÆS OGSÅ

Minimalistisk og tidløs sovesofa
© Bedre Nætter

Sovesofaen til bedre nætter

'Edvard'-sovesofaens komfort er i topklasse, da madrassen er udstyret med moderne pocketfjedre - den samme fjedertype som bruges i vores senge.

Edvard sovesofa, 4.999 kr., Bedre nætter.

Flydersofa
© Sofacompany

Den ultimative flyder

Den elegante sovesofa med rene linjer er inspireret af italiensk lounge-æstetik med fokus på dybde, blødhed og masser af plads at slænge sig på. Det helt smarte ved denne sovesofa er, at venstre modul kan flyttes, så sofaen kan gå fra hjørnesofa til dobbelt-chaiselong til sovesofa med sidebord.

Vivica sovesofa, 13.999 kr., Sofacompany.

Tidløs sovesofa
© Made
Tidløs sovesofa
© Made

Fløjlssovesofa

En lækker og stilren sovesofa fra Kahlo. På to sekunder har du foldet madressen ud, lagt ryglænet ned og, voila, så har du en 141 x 193 cm stor seng.

Large Sofa Bed Kahlo, 21.850 kr., Made.

Sovesofa fra Bolia
© Bolia

Komfortabel sovesofa fra Bolia

Med en 210 centimeter lang madras giver sovesofaen fra Bolia god plads til at kunne strække benene. Sofaen er fra Scandinavia-serien, og dens mekanisme er både lydløs, slidstærk og let at håndtere.

Scandinavia 2½ pers. sovesofa, 20.979 kr., Bolia.

Vintage sovesofa
© Innovation Living

Vintage sovesofa

Sofaens striber i varme jordfarver giver den et klassisk 70'er look og tydelige vintagereferencee. Den tager ingen tid at folde ud til en seng, og den bidrager til et unikt look i hjemmet.

Unfurl Vintage Stripe Sofa Bed, 5.999 kr., Innovation Living.

Farverig sovesofa
© Innovation Living

Sigmund sovesofa

Sigmund sovesofaen er ikke blot moderne af sit look; den er både minimalistisk og multifunktionel. I stedet for at bruge en af madrasserne som ryglæn lægges de oven på hinanden, så de danner en sofa. Når man folder madrasserne ud, får man to single madrasser. Smart!

Innovation Living Sigmund Sovesofa, 5.699 kr., forhandles hos Møbler.dk.

LÆS OGSÅ

Multifunktionel sovesofa
© Werenberg

En multifunktionel sovesofa

Den multifunktionelle sovesofa fra danske Innovation er både pæn at have stående fremme i stuen, men vil også være perfekt som ekstra soveplads på gæsteværelset eller børneværelset.

Frej sovesofa, 9.780 kr., forhandles hos Werenberg.